Játssz három szuper díjért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Ave, Cézár


(Hail, Caesar!)

Tartalom

Az 1950-es években fénykorát éli a hollywoodi álomgyár. Egy menedzser, Mannix (Josh Brolin) arra lesz figyelmes, hogy a készülő produkció szereplői sorra eltűnnek. A férfi nyomozásba kezd, hogy kiderítse, mi állhat a rejtélyes események hátterében. A történet Mannix egyetlen napját követi végig.

(forgalmazza:  UIP-Duna Film)

(hg)
2016. 05. 27. 16:10 

Tipikus Coen fivérek-film rejtett utalásokkal, kissé cinikus poénokkal. Nekem tetszett.

2016. 04. 21. 12:28 

Viszont azok a filmek, amelyeket telepakolnak sztárokkal, nem szoktak jól sikerülni, és az már az előzetesből kiderült, hogy az Ave, Cézár! ilyen típusú film. A nagy nevek megjelennek egy-egy jelenetre vagy kisebb epizódra, a film pedig széthullik, hiszen a néző egy idő után már csak azt lesi, hol fedez fel újabb ismert arcot, a történet háttérbe szorul. És sajnos ez a film sem lett kivétel.

2016. 04. 16. 23:57 

Sok embernek nem tetszett, és sok rosszat olvastam róla, nekem mégis szórakoztató alkotás. Bejött a stílusa, a sztori elmesélése és bemutatása. A karakterek viccesen eltúlzottak, és a színészeket nagyon bírom. Egyébként meg Coen alapvetően elég jó dolgokat hoznak össze.

Josh Brolin

mint Eddie Mannix

George Clooney

mint Baird Whitlock

Alden Ehrenreich

mint Hobie Doyle

Ralph Fiennes

mint Laurence Laurentz

Scarlett Johansson

mint DeeAnna Moran

Tilda Swinton

mint Thora Thacker

Frances McDormand

mint C. C. Calhoun

Channing Tatum

mint Burt Gurney

George Clooney a film promóciós körútján Ellen DeGeneres műsorában is megfordult, ahol elmesélte rendhagyó, kis híján kudarcba forduló lánykérése történetét. A sztár párja, Amal és hazafele tartott Londonból, Clooney pedig úgy gondolta, hogy saját maga főz vacsorát kettejüknek. A vacsora közben szándékosan elfújta a gyertyát az asztalon, és megkérte Amalt, hogy vegye ki a dobozból az öngyújtót, amiben természetesen ott lapult az eljegyzési gyűrű is.

(hg)

Tim Bevan, a Working title Films producercég vezér szerint az Ave Cézár jelenti a Coen-fivérek (Joel Coen, Ethan Coen) eddigi pályafutásának csúcsát.

(hg)

George Clooney már több mint egy évtizede felajánlotta a főszerepet a rendezőpáros (Joel Coen, Ethan Coen), amikor még egy korábbi produkción dolgoztak együtt. A színész elmondása szerint ekkor még csak egy három oldalas szinopszis volt kész a forgatókönyvből.

(hg)
Movieaddicts: Irány Hollywood!
Az Ave, Cézár! egy furcsa hibrid: egyszerre próbál szatirikus lenni Hollywooddal szemben, és mégis szobrot állít neki. 7,5/10
Smoking Barrels: Ave, Cézár
Ha nem az alkotók kaliberéhez, hanem a kortárs vígjátékok színvonalához mérem, akkor én is csak azt tudom mondani, hogy minőség munka. 7/10
Hetediksor: Ez a császár sajnos meztelen
Egészen szórakoztató, időnként frappáns szövegekkel, és pont elég rövid ahhoz, hogy még ne legyen unalmas. De sajnos nem lesz egy újabb Nem vénnek való vidék vagy Fargo. 7/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.