Játssz egy HTC Desire 620-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Ave, Cézár


(Hail, Caesar!)

Tartalom

Az 1950-es években fénykorát éli a hollywoodi álomgyár. Egy menedzser, Mannix (Josh Brolin) arra lesz figyelmes, hogy a készülő produkció szereplői sorra eltűnnek. A férfi nyomozásba kezd, hogy kiderítse, mi állhat a rejtélyes események hátterében. A történet Mannix egyetlen napját követi végig.

(forgalmazza:  UIP-Duna Film)

(hp)
2016. 03. 01. 20:03 

Hát ez nem az volt amire számítottam. Bár nem volt hosszú, de így is hamar elkezdtem unni, hiszen a filmben igazából semmi nem történik. Felesleges jelenetek és felesleges sztárparádé. Tele kitűnő színésszel, de semmi lehetőség maradandót alkotni, annyira üresek a karakterek. Ráadásul az általam nagyon kedvelt George Clooney talán élete legrosszabb alakítását nyújtja a nagy erőlködés közepette, hogy kihozzon valamit a karakteréből. Lehet, hogy délutáni tv filmként megérne egy közepest, de Coen-filmnek rendkívül gyenge.

2016. 07. 12. 16:05 

A félreértések elkerülése végett, ez nem a Coen-fivérek legjobb filmje, erre nem érdemes számolni, de emellett nagyon is élvezhető darab. A színészfelhozatalra pedig végképp nem lehet panasz.

2016. 05. 27. 16:10 

Tipikus Coen fivérek-film rejtett utalásokkal, kissé cinikus poénokkal. Nekem tetszett.

 

George Clooney a film promóciós körútján Ellen DeGeneres műsorában is megfordult, ahol elmesélte rendhagyó, kis híján kudarcba forduló lánykérése történetét. A sztár párja, Amal és hazafele tartott Londonból, Clooney pedig úgy gondolta, hogy saját maga főz vacsorát kettejüknek. A vacsora közben szándékosan elfújta a gyertyát az asztalon, és megkérte Amalt, hogy vegye ki a dobozból az öngyújtót, amiben természetesen ott lapult az eljegyzési gyűrű is.

(hp)
 

Tim Bevan, a Working title Films producercég vezér szerint az Ave Cézár jelenti a Coen-fivérek (Joel Coen, Ethan Coen) eddigi pályafutásának csúcsát.

(hp)
 

George Clooney már több mint egy évtizede felajánlotta a főszerepet a rendezőpáros (Joel Coen, Ethan Coen), amikor még egy korábbi produkción dolgoztak együtt. A színész elmondása szerint ekkor még csak egy három oldalas szinopszis volt kész a forgatókönyvből.

(hp)
Movieaddicts: Irány Hollywood!
Az Ave, Cézár! egy furcsa hibrid: egyszerre próbál szatirikus lenni Hollywooddal szemben, és mégis szobrot állít neki. 7,5/10
Smoking Barrels: Ave, Cézár
Ha nem az alkotók kaliberéhez, hanem a kortárs vígjátékok színvonalához mérem, akkor én is csak azt tudom mondani, hogy minőség munka. 7/10
Hetediksor: Ez a császár sajnos meztelen
Egészen szórakoztató, időnként frappáns szövegekkel, és pont elég rövid ahhoz, hogy még ne legyen unalmas. De sajnos nem lesz egy újabb Nem vénnek való vidék vagy Fargo. 7/10
Ave, Cézár - Előzetes (magyar nyelven) Ave, Cézár
Ave, Cézár magyar szinkronos előzetes


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.