Játssz egy XBOX 360 500 GB-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Halálsoron


(The Green Mile)
Halálsoron

Tartalom

A Halálsoron a harmincas években játszódik egy halálraítélteket örző börtönben. Itt szolgál Paul Edgecomb főfegyőr, akinek megváltozik élete, amikor bekerül hozzájuk John Coffey, a nagydarab, jámbor kinézetű fekete férfi. Coffey-t két fehér gyermek meggyilkolásával vádolják, de egyáltalán nem úgy viselkedik, mint aki képes lenne egy ilyen szörnyű tettre, sőt! A jámbor férfi különleges képességei nem maradnak sokáig titokban.
(SódóGA)
 
2015. 02. 16. 21:18 

Ezt a filmet tizennyolc évesen láttam először és nem szégyellem azt mondani, hogy elsírtam magam a végén.

 
2015. 12. 30. 08:57 

Ez is azok közé a filmek közé tartozik, aminek idő kell, mire leülepszik. Drámai, ahogy szembeállítja az ártatlanságot, a halálbüntetés borzalmas kilátásával.

 
2016. 01. 25. 17:54 

Kevés kiváló, (sőt: jó) Stephen King-adaptáció létezik, ez egyike azoknak. Magával ragadó, elgondolkodtató alkotás. Persze mondhatnánk, hogy Darabont neve A remény rabjai után garancia volt a sikerre.

Michael Clarke Duncan
Michael Clarke Duncan
Tom Hanks
David Morse
Tom Hanks
Michael Clarke Duncan
Tom Hanks
David Morse
Michael Jeter
Barry Pepper
Jeffrey DeMunn
 

A pszichopata Wild Bill Wharton szerepét Sam Rockwell előtt felajánlották Josh Brolin számára is.

(Pajor Sándor)
 

A rendező, Frank Darabont számára Bruce Willis ajánlotta a főszerepre Michael Clarke Duncan -t, akit az Armageddon forgatásáról ismert.

(Pajor Sándor)
 

A forgatás egy hónappal tovább tartott a tervezettnél. Ez természetesen minden rendezőt kikészítene. A szóbeszéd szerint egyszer felindultásgában Frank Darabont felkapta az egyik díszletet, egy kutyaólat, majd ripityomra verte azt a földön. A rendező később az Entertainment Weekly-nek azt nyilatkozta, hogy mindez sosem tötént meg.

(Pajor Sándor)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.