Játssz egy XBOX 360 500 GB-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A maszk


(The Mask)
A maszk

Tartalom

Stanley Ipkiss (Jim Carrey) nem a legszerencsésebb figura, sőt. Az ügyetlen és esendő banki alkalmazott éli szürke és eseménytelen életét, amit kutyájával, Milow-val oszt meg. Egy nap azonban egy furcsa, ősi maszk mindent megváltoztat: az értéktelennek tűnő faálarc ugyanis emberfeletti erőt kölcsönöz viselőjének. Stanleyből így egy szórakoztató, forgószél-szerű, ellenállhatatlan figura lesz, ám a maszk rossz kezekbe kerülve veszélyt is jelenthet. Stanley-n múlik, hogy mi lesz a titokzatos erő sorsa, és kié lesz a legszebb lány keze.
(SódóGA)
 
2015. 05. 05. 17:14 

kiskoromban mennyit néztem ezt a filmet, pedig semmit nem értettem belőle.:) Akkor is tetszett, most is tetszik és szerintem sose fogom megunni! Minden jó benne; a történet, a zene, a szereplők, a viccek. 10/10 :)

 
2015. 03. 20. 07:43 

Jim Carrey az Jim Carrey, A maszk pedig ráadásul karrierjének csúcspontján készült, amikor épp maxira állította a higanyarcúság potméterét, és addig nyújtotta az idiotizmust, ameddig csak lehetett. A maszk egy tökéletes, szórakoztató, minden mély mondanivalótól mentes vígjáték, amit egy ember arca, és egy hamvas hölgy combjai visznek el. Akárhányszor látom, sírnom kell a röhögéstől, és, ha lenne időutazást, hát ennek a filmnek a forgatására visszamennék. Büfésnek is vagy mittudomén.

 
2015. 02. 27. 18:37 

A kilencvenes években készült Jim Carrey filmeket elég nehéz külön-külön szemmel nézni, ugyanis nagyjából annyi különbség van bennük, hogy a színész milyen ruhában van. Bevállalta ezt a hollywoodi szerepet, és azóta sem találtak nála jobbat. A baj csak azzal volt, amikor megpróbálta bebizonyítani a közönségnek (meg önmagának, illetve a kritikusoknak is), hogy ő nem csak egy címeres idióta. Csak ez senkit sem érdekel, miután valaki eljátszotta Stanleyt, aki képes volt egy többezer kilométert hánykolódó, csomó bacilustól hemzsegő, randa famaszkot az arcára rakni…

 

1994-ben a 4. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Cameron Diaz a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díját.

(mamiéstöti2)
 

A banánsárga öltönyt Jim Carrey arról az öltönyről mintáztatta, amelyet anyja varrt neki első stand-up comedy próbálkozásához.

(SódóGA)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.