Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

A maszk


(The Mask)
A maszk

Tartalom

Stanley Ipkiss (Jim Carrey) nem a legszerencsésebb figura, sőt. Az ügyetlen és esendő banki alkalmazott éli szürke és eseménytelen életét, amit kutyájával, Milow-val oszt meg. Egy nap azonban egy furcsa, ősi maszk mindent megváltoztat: az értéktelennek tűnő faálarc ugyanis emberfeletti erőt kölcsönöz viselőjének. Stanleyből így egy szórakoztató, forgószél-szerű, ellenállhatatlan figura lesz, ám a maszk rossz kezekbe kerülve veszélyt is jelenthet. Stanley-n múlik, hogy mi lesz a titokzatos erő sorsa, és kié lesz a legszebb lány keze.
(SódóGA)
 
2015. 05. 05. 17:14 

kiskoromban mennyit néztem ezt a filmet, pedig semmit nem értettem belőle.:) Akkor is tetszett, most is tetszik és szerintem sose fogom megunni! Minden jó benne; a történet, a zene, a szereplők, a viccek. 10/10 :)

 
2016. 12. 04. 17:37 

Egy jópofa, vicces kis vígjáték. Ha véletlenül rábukkanok a tévében biztos megnézem. Jim Carrey egyik legjobb filmje szerintem. Annak idején nagyon sokszor láttam, de még most sem unalmas.

 
2017. 01. 17. 15:01 

Szerettem nagyon, és valahogy ez a film is időtlenre sikeredett. Laza kis szórakozás lehet még a mai napig is.

 

1994-ben a 4. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Cameron Diaz a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díját.

(mamiéstöti2)
 

A banánsárga öltönyt Jim Carrey arról az öltönyről mintáztatta, amelyet anyja varrt neki első stand-up comedy próbálkozásához.

(SódóGA)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.