Játssz egy Philips tévéért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Támadás a Fehér Ház ellen 2. - London ostroma


(London Has Fallen)
Támadás a Fehér Ház ellen 2. - London ostroma

Tartalom

 Miután a brit miniszterelnök rejtélyes körülmények között elhunyt, a nyugati világ összes vezetője ellátogat a temetésére. A rendőrség és a titkosszolgálatok mindent megtesznek, hogy biztosítsák a vezetők épségét, azonban a temetés egy csapda, néhány mindenre elszánt terrorista ugyanis megkísérli megölni a jelenlevőket. Az Amerikai Egyesült Államok elnöke, az amerikai titkosszolgálat vezetője és egy MI-6 ügynök, akik senkiben nem bíznak, jelentik az egyetlen reményt a mészárlás megakadályozására.

(forgalmazza: Big Bang Media)

(hp)
2016. 03. 10. 16:34 

Még jó kis akciófilm is lehetne ez a Die Hard filmek stílusában. Azonban olyan szinten életszerűtlen az egész történet és annyi megmagyarázhatatlan baromság van benne, hogy közepesnél nem sajnos nem jobb. De az tény, hogy nem vontatott vagy unalmas, így azért egyszer simán nézhető.

2016. 06. 15. 15:53 

Elég gyengére sikerült folytatás, persze akciófilmnek tökéletesen megállja a helyét, nekem valamiért mégis hiányérzetem volt, a tipikus amerikai beszólások, forgatókönyv egyértelműen negatív irányba viszi a filmet... Egynek elmegy.

2016. 06. 03. 21:10 

Hát, most erre mit mondhatnék? Egy újabb akcióhős, akire millió golyót lőnek ki, de valahogy egyik sem találja el. Azért ennél ma már sokkal több kéne....

 

A film forgatási munkálatai 2014. október 24-én kezdődtek meg Londonban.

(hp)
 

A film első előzetese 2015. július 1-én jött ki, mely miatt többet is kritizálták az alkotókat. Ugyanis a promóciós anyag néhány nap eltéréssel a 2005-ös londoni terrortámadások 10. évfordulóján került fel a videomegosztó portálokra.

(hp)
 

Az első terv szerint 2015 októberében lett volna a premier, azonban később eltolták a bemutatót 2016 márciusára.

(dulkap)
VOX: London ostroma
A film élvezetéhez nem árt elfogadni például azt a történetbeli tényt, hogy az angol miniszterelnök temetésén, Londonban több a terrorista, mint a rendőr és a katona együttvéve.75/100
Movieaddicts: Támadás a Fehér Ház ellen 2. – London ostroma
Ha úgy érzed, nem vagy képes megszűnni, mint gondolkodó lény a mozi sötétjében, akkor a Támadás a Fehér Ház ellen 2 csak kínokat fog okozni. 4/10
Cinestar: Támadás a Fehér Ház ellen 2.
Esős délutánokra – mikor már az össze 90-es évekbeli akciófilmet kipipáltuk – egész kiváló. 69/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.