Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Tartalom

 Miután a brit miniszterelnök rejtélyes körülmények között elhunyt, a nyugati világ összes vezetője ellátogat a temetésére. A rendőrség és a titkosszolgálatok mindent megtesznek, hogy biztosítsák a vezetők épségét, azonban a temetés egy csapda, néhány mindenre elszánt terrorista ugyanis megkísérli megölni a jelenlevőket. Az Amerikai Egyesült Államok elnöke, az amerikai titkosszolgálat vezetője és egy MI-6 ügynök, akik senkiben nem bíznak, jelentik az egyetlen reményt a mészárlás megakadályozására.

(forgalmazza: Big Bang Media)

(hp)
 
2016. 03. 12. 01:15 

Amit meg kell hagyni, hogy hangyányit jobban sikerült az első rèsznèl. De mèg így is egy közèpszerű, nem túl eredeti, stílusos akciófilm. Egy kemèny popcorn mozi, semmi több.
A támadás, ès az utána lèvő menekülès piszkosul látványos, már csak ez miatt èrdemes volt mozivásznon látni. A második felèben már nem szól jóformán semmiről. Súlytalanná válik. Èrtelmetlen golyózápor, valósághűtlen akciójelenetekkel, a John Wick fèle tempóval.
Az elrabolva folytatásaival nyugodtan lehet egy lapon említeni. Tucatfilm, de egyszer simán vègig lehet nèzni, úgy hogy nem sajnálja az ember a rá szánt időt.

 
2016. 03. 10. 16:34 

Még jó kis akciófilm is lehetne ez a Die Hard filmek stílusában. Azonban olyan szinten életszerűtlen az egész történet és annyi megmagyarázhatatlan baromság van benne, hogy közepesnél nem sajnos nem jobb. De az tény, hogy nem vontatott vagy unalmas, így azért egyszer simán nézhető.

 
2017. 06. 20. 23:19 

Ez egy igazán belevaló kis akciófilm volt. Első részhez tudom hasonlítani és szerintem bőven izgalmas lett ez a rész is. Nem kellett sajnálkozzak. Nem volt egy nagy film de szórakozásnak megteszi.

Gerard Butler
Gerard Butler
Gerard Butler
Aaron Eckhart
Gerard Butler
Colin Salmon
Patrick Kennedy
Morgan Freeman
Charlotte Riley
Melissa Leo
Sean O'Bryan
Jackie Earle Haley
Robert Forster
Gerard Butler
Gerard Butler
Alon Aboutboul
Gerard Butler
Angela Bassett
Alon Aboutboul
Aaron Eckhart
Gerard Butler
Aaron Eckhart
Gerard Butler
Gerard Butler
Radha Mitchell
Gerard Butler
Radha Mitchell
Aaron Eckhart
Gerard Butler
Aaron Eckhart
Gerard Butler
 

A forgatásra 2014. októbere és 2015. áprilisa közt zajlott, nagyjából 60M $-ból.

(dulkap)
 

A filmet Bulgáriában, Indiában és Angliában vették fel.

(dulkap)
 

Mikor Fredrik Bond visszalépett a rendezéstől, szóba került Wayne Blair és Gary Fleder neve is, mielőtt Babak Najafi szerződött le a filmhez.

(dulkap)
VOX: London ostroma
A film élvezetéhez nem árt elfogadni például azt a történetbeli tényt, hogy az angol miniszterelnök temetésén, Londonban több a terrorista, mint a rendőr és a katona együttvéve.75/100
Movieaddicts: Támadás a Fehér Ház ellen 2. – London ostroma
Ha úgy érzed, nem vagy képes megszűnni, mint gondolkodó lény a mozi sötétjében, akkor a Támadás a Fehér Ház ellen 2 csak kínokat fog okozni. 4/10
Cinestar: Támadás a Fehér Ház ellen 2.
Esős délutánokra – mikor már az össze 90-es évekbeli akciófilmet kipipáltuk – egész kiváló. 69/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.