Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Ricsi a gólya


(Richard the Stork )
Ricsi a gólya

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

Ricsit, az árva verebet gólyák nevelik fel, így ő abban a tudatban él, hogy ő is gólya. Amikor azonban eljön a költözés ideje, befogadó családja hátrahagyja, hiszen nem bírná az utat Afrikáig. A kis veréb azonban nekivág Olgával, a különc bagollyal és Kikivel, a disco slágereket éneklő nárcisztikus papagájjal a hosszú útnak, hogy bebizonyítsa: van ő is legalább annyira gólya, mint a többiek. (Big Bang Media)

(hp)
 
2017. 05. 14. 10:11 

Kb egyet tudok érteni az előttem szólóval, az átlagos kategóriába tudnám sorolni, bár a teremben ülő gyerkőcök valószínűleg kedvesebbet mondanának róla. :) Azt gondolnám, hogy inkább egy erős tévéfilm, mint mozi, de lehet, hogy csak én láttam így...

 
2017. 05. 13. 10:42 

Igazság szerint láttunk már ennél jobb animációs filmet is, de a kedves sztori miatt azt mondom, megérte megnézni. Óva intenék mindenkit attól, hogy a Disney-Pixar filmekkel vesse össze, de gyerekeknek teljesen jó kikapcsolódást tud nyújtani.

 
2017. 05. 12. 14:16 

A sztori tényleg rendben volt, de az animáció minősége nem vett le a lábamról. Tipikusan az alacsony korosztálynak készült meséről van szó, ami nem baj, bár én azért szeretem, ha a felnőtteknek is tud szólni, lásd Zootropolis és társai.

 

A Ricsi a gólya premierje 2017. február 12-én volt a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.