Játsz egy Opta LED projektorért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Spanok


(Skins)
Spanok

Tartalom

Néhány tizenéves brit kamasz a a felnőtté válás útján keresi a boldogságot és a szerelmet. Tony egy igazi vezéregyéniség, a város legjóképűbb fiúja. Barátnője, a gyönyörű Michelle, legjobb barátja pedig Sid, az önbizalomhiányos szűz fiú, és az aranyszívű Cassie, aki étkezési zavarokkal küzd. A baráti társaság tagja Jal, aki minden csínytevésben benne van, a tehetséges zenésznövendék, Maxxie, Anwar, aki vallásos szülei tiltása ellenére nem veti meg az alkoholt és a kábítószereket, a gazdag családból származó Abigail, aki állandó terápiára kényszerül, és a Effy is. (hp)
 
2017. 04. 17. 19:41 

Remek kis sorozat volt, nagyon szerettem. Volt benne valami egyedi, valami amitől más volt mint a többi. Furcsa, hogy innen "indult" Nicholas Hoult.

 
2016. 09. 17. 09:15 

Magával ragadó sorozat, nincs egy eget verő története, de mégis a képernyő elé húz.

 
2016. 10. 23. 10:15 

Nem tini fejjel is élvezhető kis sorozat, picit a gyerekkor jut róla eszembe.

Kaya Scodelario
Joe Dempsie
Nicholas Hoult
Nicholas Hoult
Joe Dempsie
Kaya Scodelario
Kaya Scodelario
Nicholas Hoult
Joe Dempsie
Kaya Scodelario
Nicholas Hoult
Nicholas Hoult
Joe Dempsie
 

Kétszer részesült BAFTA (British Academy of Film and Television Arts) díjban (2008-ban és 2009-ben) és mind a kettőt az első generációs szereplőkkel szerezték meg!

(GedyPapa)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.