Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Spanok


(Skins)
Spanok

Tartalom

Néhány tizenéves brit kamasz a a felnőtté válás útján keresi a boldogságot és a szerelmet. Tony egy igazi vezéregyéniség, a város legjóképűbb fiúja. Barátnője, a gyönyörű Michelle, legjobb barátja pedig Sid, az önbizalomhiányos szűz fiú, és az aranyszívű Cassie, aki étkezési zavarokkal küzd. A baráti társaság tagja Jal, aki minden csínytevésben benne van, a tehetséges zenésznövendék, Maxxie, Anwar, aki vallásos szülei tiltása ellenére nem veti meg az alkoholt és a kábítószereket, a gazdag családból származó Abigail, aki állandó terápiára kényszerül, és a Effy is. (hp)
 
2017. 01. 31. 18:01 

Hát lehet velem van a baj, de nekem nagyon nem jött be. Akit esetleg megijesztene a véleményem szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy csak 1 részt láttam, de az annyira nem tetszett hogy képtelen vagyok esélyt adni még több résznek. Igen, tudom hogy egy sorozat 1. egy-két-három részénél előfordul hogy az ember rossz véleménnyel kezdi, nekem hasonló volt a trónok harca is, aminek az 1. része után nem voltam túl elragadtatva, de volt bennem annyi érdeklődés hogy folytassam és további esélyt adjak neki, aminek örülök hogy megtettem, mára az a kedvenc sorozatom, de ez... Iszonyatosan erőltetett, totálisan a szex, a smárolás meg a buli tömören 100%-ig, semmi más, és ami még bosszantó hogy (bár lehet ezzel csak én vagyok így) szerintem nagyon nem jó srácot tettek a "menő" szerepébe, ráadásul úgy néznek ki, mint a 12 évesek. Én egy fiatalos, gimis, bulis, de reális sorozatot kerestem, ehelyett kaptam egy 12 évesekkel tele sz*rt, áh.... Kár érte, sosem értékeltem még semmit 1*-ra de ezt muszáj volt..

 
2017. 04. 17. 19:41 

Remek kis sorozat volt, nagyon szerettem. Volt benne valami egyedi, valami amitől más volt mint a többi. Furcsa, hogy innen "indult" Nicholas Hoult.

 
VK
2017. 06. 19. 11:51 

Elég gyenge sorozat, meglehetősen semmitmondó, nem igazán zajlanak benne az események. Kiszámítható és gyenge, nincs benne izgalom. A szereplők sem túl profik.

Kaya Scodelario
Joe Dempsie
Nicholas Hoult
Nicholas Hoult
Joe Dempsie
Kaya Scodelario
Kaya Scodelario
Nicholas Hoult
Joe Dempsie
Kaya Scodelario
Nicholas Hoult
Nicholas Hoult
Joe Dempsie
 

Kétszer részesült BAFTA (British Academy of Film and Television Arts) díjban (2008-ban és 2009-ben) és mind a kettőt az első generációs szereplőkkel szerezték meg!

(GedyPapa)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.