Játssz Philips tévéért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Széttörve


(Split)
Széttörve

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

Noha Kevin már feltárt 23 személyiséget pszichiáterének, Dr. Fletchernek, még van egy rejtett személyisége, amely felbukkan, és dominálja a többit. Miután elrabol három tinédzser lányt, köztük az önfejű és eszes Caseyt, Kevinben kitör a harc a túlélésért  a többi személyiségével – és a körülötte lévőkkel – miközben elkezdnek leomlani benne a különböző énjeit elválasztó falak... (Forgalmazza: UIP)

(Pajor Sándor)

Vélemények

 
2017. 01. 20. 18:58 

Megdöbbentő volt ez a film. A főszereplőt csak dicsérni tudom. Sajnos a film néhol veszt a hangulatából, és a több személyiséget is megismertem volna a 24- ből. A rendező visszatért, a már jól kipróbált elemekhez, de mégsem tudok egy hasonló filmet sem felhozni. Nagyon meglepő, hátborzongató film.

 
2017. 01. 20. 08:08 

Nekem tetszett a film a hibái ellenére is. A leginkább érdekesnek azt tartottam, hogy a pszichológús este, tök egyedül elmegy a hapsihoz. Továbbá kíváncsi vagyok, hogy mi lesz Billy Miligannel így, hogy elkészült ez a film. Úgy tudom tervben van/volt a róla szóló film elkészítése.

 
2017. 01. 20. 05:09 

A M. Night végre visszatért! Már évek óta vártam, hogy visszataláljon önmagához, és most végre nem kellett csalódnom benne. A főszereplő fantasztikus, egyúttal hátborzongató. A film kitűnően egyensúlyoz a műfajok között, nagyon jó döntés, hogy nem kell túl sok főszereplőre figyelni, hiszen bőven elég a főszereplő 24 karaktere. Még sokáig leszek a hatása alatt.

 
2017. 01. 19. 14:24 

Nagyon jó lett M. Night Shyamalan új filmje.Nem akarok hosszan írni róla nehogy kikotyogjam véletlen a film végét.Izgalmas volt,kellően nyomasztó és a színészek is jók voltak(élükön természetesen James McAvoy-al aki valami elképesztően jó)és a briliáns befejezés csak hab a tortán.Szóval a rendező visszatért,de még hogy!!Nálam:10/8,5


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.