Játssz Philips tévéért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Széttörve


(Split)
Széttörve

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

Noha Kevin már feltárt 23 személyiséget pszichiáterének, Dr. Fletchernek, még van egy rejtett személyisége, amely felbukkan, és dominálja a többit. Miután elrabol három tinédzser lányt, köztük az önfejű és eszes Caseyt, Kevinben kitör a harc a túlélésért  a többi személyiségével – és a körülötte lévőkkel – miközben elkezdnek leomlani benne a különböző énjeit elválasztó falak... (Forgalmazza: UIP)

(Pajor Sándor)
Jessica Sula
Haley Lu Richardson
Anya Taylor-Joy
James McAvoy
James McAvoy
James McAvoy
James McAvoy
Anya Taylor-Joy
James McAvoy
 

A film zeneszerzője ezúttal nem James Newton Howard lett, aki számos Shyamalan film zenéjét komponálta, hanem West Dillon Thordson, aki korábban Az elátkozott - Robert Durst halálos élete című dokumentumsorozat zeneszerzője volt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film első vetítése titkos volt: erre az austini Fantastic Festen került sor, ahol az újságírók és más meghívott vendégek addig nem tudták, hogy mit fognak látni, amíg fel nem tűntek a kreditek a filmben.

(ArpiHajdu és Réci)
 

James McAvoy eltörte a csuklóját a forgatás alatt, amikor rossz helyen találta el az acélajtót, de ennek ellenére folytatta a jelenetet.

(BéBé)
Smoking Barrels: Széttörve
Kicsit az volt az érzésem, hogy a rendező a saját művészi egóját nem tudta félretenni, muszáj volt, valami teljesen elborult marhasággal rányomnia a védjegyét az amúgy színvonalas filmre. James McAvoy parádézása miatt viszont megéri megnézni.
5/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.