Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Szövetségesek


(Allied)
Szövetségesek

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
Max Vatant (Brad Pitt) a brit különleges alakulat rettenthetetlen, hidegen számító és csöndben gyilkoló kémmé képezte ki. Pontosan tudja, mennyit mutasson magából és mit kell mindenképpen elrejtenie. Egy pillanat alatt képes elfelejteni kanadai neveltetését, hogy új személyazonosságot öltsön magára. Azzal kapcsolatban azonban nem kapott kiképzést, mitévő legyen, amikot Casablancában találkozik a Marianne Beauséjour (Marion Cotillard) névre hallgató nővel. Eredetileg az volt a terv, hogy egy ideig házaspárt játszanak, de Max esze hiába mondja, hogy ne keveredjen szoros kapcsolatba, Marianne lenyűgöző szelleme és ellenállhatatlan bája miatt kénytelen a szívére hallgatni. Amint valódi házaspárrá válnak, a titkok és elhallgatások szövevénye miatt megkezdődik életük legveszélyesebb küldetése. (Forgalmazza: UIP-Duna Filme)
(Pajor Sándor)
 
2016. 12. 01. 23:36 

Bitang erős dráma, ütős befejezéssel! Nagyon tetszett. Jelen van a film felétől a feszültség, és hiába lassú folyású film, kevesebb akcióval, egy percét nem lehet unni. Brad Pitt kiváló színész, de nem tudom, hogy valami plasztikával, vagy hasonló beavatkozással sikerült ennyire szétretusált fapofa arccal végig vinnie a filmet, vagy esetleg a sminkesek élték-e ki magukat. Zavaróan túl lett sminkelve az arca. Olyan, mint valami szét photoshoppolt borítókép.
Giccses látvány világa van a filmnek, de a történet és Marion Cotillard tesz hozzá annyit, hogy egy maradandó háborús drámát láthassunk. Jó, és komoly mozi volt.
Olvastam pár kritikát előtte. Igen csak lehúzták, így lehet ez is közre játszott a kellemes csalódásnak. De én merem ajánlani akiknek a háborús romantikázás bejön!

 
2016. 12. 04. 20:44 

Fordulatos, akciódús, érzelmekkel átitatott film szép rendezéssel és remek színészekkel.
Volt egy dolog, ami kissé furcsa volt nekem, de nem kizárt, hogy akkoriban ez volt a katonai eljárás. Logikátlan húzás volt, de a stratégák és szabályalkotók sem lehetnek mindig tökéletesek :)

 
2016. 12. 09. 23:52 

Nagyon izgalmas és szívhez szóló, drámai történet. A szereplők hitelesen alakítanak, megható az egész film, főként a befejezése. Drámai, történelmi, romantikus de ugyanakkor akciódús és fordulatos is.

Brad Pitt
Marion Cotillard
Marion Cotillard
Brad Pitt
Marion Cotillard
Brad Pitt
Marion Cotillard
Brad Pitt
Marion Cotillard
Brad Pitt
Marion Cotillard
Brad Pitt
Marion Cotillard
Brad Pitt
Marion Cotillard
Brad Pitt
Marion Cotillard
Brad Pitt
Marion Cotillard
Brad Pitt
Marion Cotillard
Brad Pitt
Marion Cotillard
Brad Pitt
Brad Pitt
Marion Cotillard
Marion Cotillard
 

A tizennyolcadik film, ami Robert Zemeckis rendezésében készült.

(Pajor Sándor)
 

A Lisa után ez Marion Cotillard második filmje a második világháborúról.

(Pajor Sándor)
 

Brad Pitt karakterének neve, Vatan török annyit tesz "haza," noha a karakter a történet szerint francia-kanadai.

(Pajor Sándor)
Movieaddicts: Szövetségesek
Szemmel láthatóan inkább a női nézőkre pozícionálták a filmet, de azért nem kell megijedni. Egyszerűen nekik jobban fogsz tetszeni, meg van benne Brad Pitt. Akin azért már látszik, hogy nem mai gyerek. 6,5/10
Smoking Barrels: Szövetségesek
Végeredményben egy sodró lendületű, végtelenül szórakoztató mozi a Szövetségesek, ami időnként erősen hat az érzelmi világunkra is, noha nem a komplexitása miatt fogjuk szeretni. Ettől függetlenül erősen ajánlott megtekinteni.
8/10
VOX: Szövetségesek
Nem gondoltuk volna, hogy Marion Cotillard oldalán lehetséges unatkozni, de Brad Pittnek sikerült a bravúr. 65/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.