A 2005-ös Constantine - A démonvadász rajongóinak álma végre valóra válik, a Warner Brosnál ugyanis végre zöld utat kapott a folytatás.

A főszerepet alakító Keanu Reeves a Total Filmnek adott legfrissebb interjúban megjegyezte, hogy gyakorlatilag 17 éven keresztül “zaklatta” a stúdiót a folytatással. Bár a film nem aratott hatalmas sikert sem a kasszáknál, sem a kritikusoknál, Reeves mégis annyira szerette a karaktert, hogy szinte már hagyománnyá lett, hogy minden évben felkereste a Warner Bros-t a kérésével.

“Nem tudom, hogy ez egy befejezetlen ügy volt-e, de mindenképpen egy olyan szerep volt, amit imádtam. Francis Lawrence, a rendező pedig csodálatos munkát végzett. Imádtam játszani ezt a karaktert, és nagyon élveztem a filmet” - mondta a színész.

Reeves kérése végül beteljesült, a Warner visszahívta Lawrence-t a rendezői székbe, a folytatás forgatókönyvét pedig  Akiva Goldsman fejleszti.

“Már nagyon várom, és remélhetőleg mihamarabb valóra is válik. Nem tudhatod, hogy mennek ezek a dolgok. De mindenképpen mindent megteszek, hogy megpróbáljam megvalósítani ezt az álmot” - tette hozzá Reeves.

akció | fantasy | horror | misztikus

John Constantine (Keanu Reeves), a természetfeletti ügyekre specializálódott, magát a poklot is megjárt magánnyomozó egy napon minden korábbinál nehezebb ügybe botlik. Legújabb... több»