2019.03.16   szerző: csd   hozzászólások: 0

A múlt hétégén érkezett meg a mozikba a Marvel Kapitány, amely már most hatalmas sikernek örvend mind a nézők, mind pedig a kritikusok körében.

20 film, 18 milliárd dollár, ez a Marvel elképesztő mérlege

A Marvel legújabb szuperhősfimje igazán jól teljesített a pénzáraknál, a hét folyamán közel 509,6 millió dolláros bevételt termelt. A Marvel eddig megjelent 20 szuperhősprodukciója az évek folyamán összesen 18 milliárd dollárt hozott a stúdiónak, ha átlagosan számítjuk, egy-egy film tehát 857 millió dollárt hozott a konyhára a Marvelnek. Így a Marvel kapitány eddigi bevétele már most elképesztőnek mondható.

Úgy tűnik tehát, hogy Ryan Fleck és Anna Boden rendezte film nagyon közel jár már most ahhoz, hogy a bevételek szempontjából újabb rekordot döntsön, ha pedig így halad tovább az eladási szám a jegypénztáraknál, akkor nagy eséllyel mérföldkőhöz érkezik a Marvel filmes univerzuma.

76 Marvel Kapitány  (2019)

akció | kaland | sci-fi

1990-ben járunk, amikor Föld két idegen faj galaktikus háborújának részévé válik. A harcokba belekeveredik egy Carol Danvers nevű földi nő, aki így az univerzum egyik... több»