27 év után újra együtt forgat Andie MacDowell és Michael Keaton

1996-ban már szerepeltek együtt, most újra összeáll Andie MacDowell és Michael Keaton! A két sztár akkor egy sci-fi vígjátékban játszottak együtt, most viszont egy drámában csillogtathatják meg a tehetségüket.

Az új film a 625458 címet kapta a főszereplője, Andy Goodrich után. A műkereskedő férfi élete legnehezebb szakaszával néz szembe. A karrierje mélypontra került, ráadásul a családi élete is kezd teljesen széthullani. A felesége elvonó kúrára vonult és a váláson gondolkozik, ő pedig egyedül maradt a kilenc éves ikerlányaival. Az események végül arra kényszerítik, hogy újra felvegye és megpróbálja helyrehozni a kapcsolatot egy korábbi kapcsolatából származó, éppen terhes lányával.

A főhőst Michael Keaton fogja eljátszani, míg Andie MacDowell az alkoholista feleség szerepében mutathatja meg, mennyire nagyszerű színésznő. Andy Goodrich lányát pedig Mila Kunis alakíthatja. A hírek szerint mellettük Kevin Pollak és Carmen Ejogo is szerepelni fog a filmben.

A forgatókönyvet Hallie Meyers-Shyer írta és a rendezői széket is ő foglalja el. Az Újra otthon után ez lesz a második rendezése, korábban színésznőként próbált befutni több-kevesebb sikerrel Hollywoodban. A forgatás ezen a héten vette kezdetét Los Angelesben, de azt egyelőre nem tudni, hogy mikor lehet a premier.