29 évvel fiatalabb énekesnővel jött össze Bill Murray (képek)

Nagyon úgy tűnik, hogy a Milkshake énekesnője, Kelis gyengédebb kapcsolatot alakított ki a nála 29 évvel idősebb Bill Murray-vel.

A The U.S. Sun számolt be arról, hogy a párt nemrégiben nyilvánosan is együtt látták, miszerint Murray a színpad mellől nézte meg meg Kelis londoni fellépését. A beszámoló szerint a pár még az Egyesült Államokban ismerkedtk meg.

“Egyértelműen jól kijönnek egymással. Mindkettőjüket ugyanabban a szállodában látták, és a férfi többször is megnézte a lány fellépését, mielőtt elment a Mighty Hoopla-ra” - árulta el egy bennfentes a lapnak.

Kelis volt párja, Mike Mora tavaly hunyt el gyomorrákban, míg Murray volt feleségét, Jennifer Butlert gyászolta, akivel 2008-ig éltek házasságban. Egyértelmű, hogy mindketten egy nehéz időszakot tudhatnak maguk mögött, így a DailyMail is beszámolt arról, hogy a pár képviselői elmondták, hogy mindketten ebben a lelkileg megterhelő időszakban találtak egymásra.

“Bármi is az, ami összehozta őket, és bármennyire is valószínűtlennek tűnik, mindketten szinglik és jól érzik magukat a meglehetősen nagy korkülönbség ellenére” - jegyezte meg egy bennfentes.