Donna D'Errico az elmúlt napokban alaposan felkészült az idei Valentin-napra.

Ahogy már korábban is, a Baywatch-sorozatban Donna Marcót alakító színésznő újabb fotókkal lepte meg rajongóit a közösségi médiában, ezúttal egy piros alsóneműben pózolt az Instagramon. “Ez a piros egyrészes jobban tetszik, mint a másik. Boldog Valentin-napot mindenkinek!” - írja D'Errico.

“A csokoládéból származó kalóriák ma nem számítanak, úgyhogy egyél!” - tette hozzá a színésznő, aki egyúttal azt is megkérdezte a követőit, hogy kinek melyik a kedvenc csokija, majd azt is elárulta, hogy ő maga igencsak gusztustalannak tartja a zselés tölteléket bármilyen édességben.

“A kedvenceim a dióval bevont csokoládék, és a fenébe is, igen, először mindegyiket elharapom! Nem akarok elköteleződni egy gusztustalan zselés vagy gyümölcsös rágós ‘valami’ mellett. És igen, a megharapottat rögtön visszateszem a dobozba” - írja a színésznő.

D’Errico korábban több támadást is kapott a fotói miatt, többen ugyanis “túl öregnek” tartják, hogy ilyen pikáns fotókat osszon meg magáról, amelyre a színésznő csupán annyit reagált, hogy még mindig élvezi, ha a férfiak kívánatosnak tartják.