A feláldozhatók 4: Kiszivárgott az első poszter (kép)

A CinemaConról szivárgott ki A feláldozhatók 4. bannere, melyen a film főszereplőinek sziluettjei láthatók-  A szlogen így szól: "Akkor fognak meghalni, ha már halottak." ("They'll die when they're dead.") Jelentsen ez bármit is… Az impozáns szereplőgárdát olyan sztárok fémjelzik, mint Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren, Andy García, Megan Fox, Tony Jaa, 50 Cent és Iko Uwais.

A feláldozhatók-sorozat utolsó részét Scott Waugh rendezi, és bár a franchise folytatódik, ez lesz Stallone utolsó szereplése Barney Ross szerepében, mivel átadja a franchise vezetését Stathamnek.

"Ez lesz az utolsó napom" - mondta Stallone egy Instagram-videóban, miután befejezte a film munkálatait. "Élvezem, de mindig keserédes, amikor valamihez ennyire kötődsz - azt hiszem, már vagy 12 éve -, és készen állsz arra, hogy átadd a stafétabotot Jason kezébe, az ő hozzáértő kezeibe. A legnagyobb dolog, hogy olyan filmeket tudok készíteni, amelyek valamennyire szórakoztatnak, és talán van bennük egy kis üzenet is, mert amit a sikeres filmjeimben próbálok közvetíteni, az az emberi érintés. Nem annyira az akciót, az akció magától értetődő, hanem a közönséggel való kapcsolatteremtést, hogy azonosulni tudjanak a karakterek küldetésével, bármi is legyen az... Csak egy kis eszkalációt nyújtok, és remélem, hogy van benne egy kis extra." 

A feláldozhatók 4 forgatására 2021-ben került sor. A film várhatóan R-besorolást kap, ahogy a sorozat első két filmje is, és még idén bemutatásra kerül, bár a Lionsgate hivatalosan még jelentette be a premierdátumot.