A felismerhetetlen Zac Efron élete szerepében, itt az Arany magyar előzetese

Berobbant a Zac Efron főszereplésével (A legnagyobb showman) készült Gold hivatalos előzetese, melyben szinte rá sem ismerni a színészre. 

A Arany című filmben Efron egy férfit alakít, aki egy hatalmas aranyrögöt fedez fel a sivatag közepén. Miután önként jelentkezett, hogy a kincs mellett marad, amíg a társa elmegy, hogy megszerezze a megfelelő felszerelést, amivel kihúzhatják a kincset a földről, a férfi rendkívüli megpróbáltatásokon megy keresztül: a halálos időjárástól kezdve a halálát kívánó emberekig, mindennel szembe kell néznie.

Emlékszik még valaki arra, hogy mikor volt divatos Zac Efront cikizni? Nos, nézz rá most! Utazik a világban a Netflix nagyszerű dokumentumfilm sorozatával (Zac Efronnal a Föld körül), jól tartja magát, és kiemelkedő szerepeket vállal. A Goldban pedig úgy fest, hogy élete alakítását fogja hozni.

A film 2022. áprilisában érkezik a hazai mozikba.

67 Arany  (2022)

akció | thriller

Hatalmas és lebilincselő tájakon járunk, ez pedig a becsvágy és kapzsiság története. Az ember bármennyi időt és energiát képes befektetni saját gazdagodása érdekében,... több»