2019.05.14   szerző: csd   hozzászólások: 1

Gőzerővel közeledik a végéhez a Trónok harcának utolsó évada, a rajongók azonban közel sincsenek megelégedve a záró epizódokkal. Szeretnénk egyúttal olvasóink figyelmét felhívni, hogy alábbi cikkünk cselekményleírást tartalmazhat.

A leggyengébb értékelést kapta a Trónok harca legutóbbi része

A sorozat eseményei igencsak felgyorsulni látszanak a nyolcadik évadban, és alighanem ennek is köszönhető, hogy az egyes részek hosszabb játékidőt kaptak. A rajongóknak azonban valószínűleg nem esik jól látni, hogy több kedvenc szereplőjüktől búcsút kell venniük, ráadásul a legutóbbi epizódban Daenerys karakterét is sikerült kissé lerombolniuk a készítőknek.

Sokak Dannyje ugyanis a legutóbbi epizódban hatalmas mészárlást vitt végbe, így felmerül a kérdés, hogy a „Sárkányok anyja” folytatja-e néhai apja, az „Őrült király” zsarnoki uralmát. Ennél persze még több váratlan fordulatot hozott a legutóbbi rész, amellyel a rajongók többsége csakugyan nincs megelégedve.

A nyolcadik évad ötödik része ugyanis a sorozat történetének leggyengébb értékelését kapta a Rotten Tomatoeson. Az epizód jelenleg ugyanis 54 százaléknál tart, amellyel az ezt megelőző, Last of the Starks című részt is sikerült alulmúlnia.

A sorozat a jövő héten a hatodik résszel lezárul, így talán érthető, hogy a nézők többsége feszült amiatt, hogy tartogat-e még számukra valamilyen váratlan fordulatot a széria.

93 Trónok harca  (2011)

akció | dráma | fantasy | kaland | romantikus

A Trónok harca George R.R. Martin nemzetközi sikerű, A tűz és jég dala című regényciklusának adaptációja, melyben a nagyhatalmú családok élet-halál harcot vívnak Westeros... több»