A Marvel ezzel meglepte a világot: Megvan az új Penge rendezője!

Két éve jelentette be a Marvel, hogy új életet lehelnek a korábban Wesley Snipes nevével fémjelzett Penge franchise-ba, most pedig végre kiderült, ki kapja a rendezői széket.

Azt már eddig is tudtuk, hogy Mahershala Ali veszi át a stafétát Wesley Snipes-tól, de a legfrissebb hírek szerint a Marvelnek sikerült kiválasztania az ideális személyt a produkció rendezői székére. A stúdió ezúttal sem egy bejáratott rendezőt nézett ki, hanem egy ígéretes tehetséget.

Ő pedig nem más, mint: Bassam Tariq (igen, számítunk a kommentekre, jöhetnek). A direktor neve valószínűleg nem sokat mond a legtöbbek számára, ugyanis a rendező eddig többnyire rövidfilmeket forgatott,  az áttörést a 2020-as Mogul Mowgli jelentette Riz Ahmed főszereplésével, így gyanítjuk, hogy ez a kritikuskedvenc alkotás győzte meg a Marvel fejeseit, hogy ő lesz megfelelő a Penge élére. Az mindenesetre üdítő, hogy a Marvel egyre inkább a független filmes rendezőket szemel ki magának, arról nem is beszélve, hogy pakisztáni születésű Tariq mindössze 34 éves!

Arról, hogy Ali mellett kiket láthatunk majd a főbb szerepekben, illetve, hogy mikor debütálhat a film a mozikban, egyelőre nincsenek információk.