A DC-nél Henry Cavillnél jóval fiatalabb színészt keresnek, és a Netflix és az Eufória sztárja lehet az egyik legjobb jelölt.

Amióta az új DC-főnök, James Gunn bejelentette, hogy Henry Cavill távozik Superman szerepéből, a DC-rajongók az interneten találgatják, hogy ki vehet át a helyét. A lehetséges jelöltek körébe most Jacob Elordi.

James Gunn már elárulta, hogy a saját maga által írt film Superman életének korábbi szakaszára fog koncentrálni, tehát egy középiskolás vagy főiskolás korú Supermant keresnek majd.

A jelenleg 25 éves Jacob Elordi (galériánkban) megfelelő korban lenne ehhez, főleg, hogy eddig elsősorban középiskolás szerepekkel szerzett magának nevet: nevezetesen a Netflixen futó A csókfülke című romkom-trilógiával és az Eufória című nagy sikerű drámasorozattal.

A hír alapjául szolgáló posztot a celebpletykákra szakosodott deuxmoi Instagram-fiók egyik történetében tette közzé. A deuxmoi-n állítólagos bennfentes információkat és pletykákat osztanak meg tényellenőrzés nélkül, de már többször korrekt információkat adtak a DC projektekkel kapcsolatban.

Egy deuxmoi forrás például már jóval a film megjelenése előtt arról számolt be, hogy Barry Keoghan fogja játszani Jokert a Batmanben, egy másik (vagy ugyanaz?) forrás pedig arról, hogy Lady Gaga fogja játszani a női főszerepet a Joker 2-ben. Ráadásul mindkettő jóval azelőtt, hogy ezek a szereposztási döntések megerősítést nyertek volna. Tehát elvileg van esély arra, hogy Jacob Elordit már kiszemelték.

Két másik információ is érdekes a posztban: James Gunn állítólag nemcsak a forgatókönyvet írja, hanem a filmet is rendezi, ami iparági körökben amúgy is elég valószínűnek számít. 

Az új Superman-film bemutatója pedig állítólag 2025 nyarán lesz.