Idén ősszel végre megérkezik a mozikba a Venom folytatás, a Sony nemrégiben azzal lepte meg a rajongókat, hogy előre hozta a Vérontó premierjét, a hazai rajongóknak viszont még így is egy kicsit tovább kell várniuk a bemutatóra.

Persze mindössze néhány hétről van szó, az első vélemények alapján azonban nagyon megérni kivárni majd ezt a rövid időt, Andy Serkis rendezése ugyanis tarolt a premier előtti vetítéseken.

Fontos megjegyezni, hogy hivatalos kritikát egyelőre nem kapott a produkció, csupán rajongói véleményekről van szó, így érdemes azokat némi fenntartással fogadni, ettől függetlenül viszont igencsak bizalomra adnak okot a Twitteren megjelent rajongói vélemények.

“Szerencsés voltam, hogy elsők között láthattam a Vérontó 2-t. A folytatás nagyon okosan építkezik az első részre, miközben egy emberi történetet mesél el” - írja egy bizonyos Emotionally Invested Tony Khan Stan.

A rendező elmondása szerint nagyon fontos volt a munkálatok során, hogy tartsák magukat a PG-13-as korhatár besoroláshoz, sokak szerint azonban Serkisnek még így is sikerült a maximumot kihozni mindabból, amit ez bizonyos határ megenged.

“Woody Harrelson egyszerűen tökéletes választás volt Kletus szerepére, nagyon jól illeszkedik Tom Hardy karzimatikusságához, maga Harrelson pedig tobzódik a szerepében” - olvasható Ren Geeknestől.

“Ez egy tökéletes káosz, október közepén mindenképpen üljetek be erre a filmre!” - írja Sasha Carpet Scenes.

“Nagyon bezsongtam ettől a filmtől, nagyon feldobott, hihetetlenül jó érzés, hogy már most beülhettem erre a filmre” - olvasható Molly Dunne-tól.

A Venom folytatására október 14-ig kell várniuk a hazai rajongóknak, így alig egy hónap múlva tehát kiderül, mennyire is tud majd Serkis rendezése megfelelni fenti állításoknak.