Ellen Barkin (galériánkban) egy nemrég adott interjúban beszélt a showbiznisz árnyoldaláról. 

A színésznő felidézte A szerelem tengere című film forgatásán átélt kellemetlen pillanatokat. Barkin többek között visszaemlékezett egy Harold Becker rendezővel való összetűzésre, mely egy szemérem paróka körül robbant ki.

'Mit kellett volna tennem, amikor A szerelem tengere forgatásán Harold Becker odajött hozzám, és szó szerint letépte a parókámat szeméremszőrzetem egy részével együtt, mondván: "Miért van erre szükséged? Senki sem néz rád" - mondta Barkin. A színésznő bevallotta, hogy akkoriban tehetetlennek érezte magát Hollywoodban, mert tudta, hogy a válasz a kérdésére az, hogy "nem tehetsz semmit".

Barkin felidézte, hogy az eset egy nagyon nehéz jelenet forgatása közben történt, amelynek során meztelenül volt a forgatáson. A színésznő hozzátette, hogy képernyőpartnere "elborzadt" a rendező viselkedésétől. A Szerelem tengere című filmben Barkin mellett Al Pacino és John Goodman is játszott.

"Ez egy ilyen iparág" - tette hozzá Barkin. "És higgyétek el nekem, én ezt könnyedén vettem."

Barkin nemrég a Poker Face című krimisorozat egyik epizódjában szerepelt. Idelent megnézheted az előzetesét.

78 Poker Face  (2023)

misztikus

SkyShowtime (2023.09.15.)

Charlie-nak rendkívüli képessége van arra, hogy megállapítsa, mikor hazudik valaki. Plymouth Barracudájával útra kel, és minden egyes állomáson új szereplőkkel és furcsa... több»