Hamarosan megérkezik a mozikba Jennifer Lopez legújabb filmje, A Wall Street pillangói, az első premierelőtti vetítések már lezajlottak és mondani se kell, a szakma dobott is egy hátast a filmtől.

Többen kiemelték, hogy Lopez alighanem színészi karrierje legkiemelkedőbb alakítását nyújtja a filmben, ugyanakkor azt is több vélemény kiemeli, hogy A Wall Street pillangói felrúgja a konvenciókat.

„Vicces, energikus, szexi, érzelmekkel teli és egy kicsit félelmetes is. Minden szuperlatívusz nélkül állítható, hogy Jennifer Lopez legjobb teljesítményét nyújtja” – írja az indieWire magazintól Kate Erbland.

„Minden csillogó, formás test egy érző szívet takar a filmben” – fogalmaz igencsak velősen Leah Greenblatt az Entertainment Weekly magazin kritikusa.

Ann Hornaday, a Whasington Post szerzője szerint pedig Lopez alakítása elképesztő csáberővel hat, oly annyira, hogy a néző bárhová képes lenne követni őt.

Már nem kell sokáig várniuk a hazai nézőknek, hogy maguk is meggyőződhessenek a kritikusok véleményéről, hiszen A Wall Street pillangói idén, szeptember 26-án érkezik a mozikba.