A Trónok harca ráment Kit Harington mentális egészségére

Jogosan merült fel azokban a gondolat, hogy a Trónok harca sztárja, Kit Harington mintha eltűnt volna az utóbbi időben, a színésznek ugyanis komoly problémákkal kellett szembenéznie a sorozat lezárása után.

Harington minderről The Jess Cagle Show-ban beszélt meglehetősen nyíltan és őszintén. A színész elmondása szerint közel egy éven keresztül nem vállalt új munkát, a továbbiakban pedig a koronavírus-járvány nehezítette meg, hogy visszatérhessen.

“Mentális problémákkal kellett megküzdenem nem csupán a Trónok harca lezárása után, hanem a munkálatok ideje alatt is. Azt hiszem, hogy mindez főként a sorozat hangulatából és természetéből eredeztethető, amelynek éveken keresztül voltam a része” - mondta Harington, majd hozzátette, hogy a széria erőszakos és érzelmileg intenzív jellege csakugyan kihatással volt a pszichéjére.

A színész legutóbb a Modern Love című sorozatban szerepelt, amelyet elmondása szerint csupán passzióból vállalt el, Harington nagy visszatérésére viszont az idén novemberben debütáló Örökkévalókban kerül sor.