Alzheimer-kórban szenvedett, elhunyt Jay Wolpert

79 éves korában elhunyt Jay Wolpert producer és író

Jay Wolpert számos televíziós játékműsor, köztük a The Price is Right producereként vált elismertté, a szélesebb nézőközönség A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka kapcsán ismerhette.

A The Wrap magazin értesülései szerint Wolper Los Angeles-i otthonában hunyt el, a filmes szakember hosszú évek óta szenvedett Alzheimer-kórban.

Wolpert televíziós karrierjét a CBS Double Dare című műsorában kezdte a hetvenes években, illetve további olyan műsorokon dolgozott producerként, mint a Family Feud, a Card Sharks és a Match Game.

Forgatókönyvíróként dolgozott a Monte Cristo grófja és az Éledő bosszú című sorozaton. A producert felesége, Roslyn és gyermekei gyászolják.

Nyugodjék békében!

HÍRESSÉGEK, AKIKET 2022-BEN VESZÍTETT EL A VILÁG

#1
Jay Wolpert

Jay Wolpert

szül. 1942. 01. 29. - elhunyt 2022. 01. 03.
Bronx, New York City, New York, USA
Jay Wolpert számos televíziós játékműsor, köztük a The Price is Right producereként vált elismertté, a szélesebb nézőközönség A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka kapcsán ismerhette. Wolpert televíziós karrierjét a CBS Double Dare című műsorában kezdte a hetvenes években, illetve további olyan műsorokon dolgozott... több»