Amber Heard ezúttal David L. Axelrodot és Jay Ward Brownt a Ballard Spahr irodától bízta meg, hogy képviseljék őt a Johnny Depp elleni rágalmazási perben hozott ítélet elleni fellebbezésében.

“Amikor a szólásszabadság alapvető jogának védelméről van szó, az esküdtszék döntését - egy híres idézetet idézve - nem 'a vég kezdetének, hanem csupán a kezdet végének' tekintjük. Egy másik bíróság más képviseletet indokol, különösen, hogy mostanra már annyi új bizonyíték lát napvilágot” - közölte a színésznő jogi képviselete.

Axelrod és Brown az év elején sikeresen védte meg a The New York Times-t a Sarah Palin által benyújtott rágalmazási per során. 

“Örülünk a lehetőségnek, hogy képviselhetjük Ms. Heardot ebben a fellebbezésben, mivel ez egy olyan ügy, amelynek fontos első alkotmánymódosítási vonatkozásai vannak minden amerikai számára. Bízunk benne, hogy a bíróság helyesen fogja alkalmazni a törvényt a népszerűség iránti tisztelet nélkül, hatályon kívül helyezi a Ms Heard elleni ítéletet, és megerősíti a szólásszabadság alapelveit” - olvasható az ügyvédi iroda közleményében.

Elaine Charlson Bredehoft, aki korábban képviselte Amber Heard színésznőt, lemond a jogi képviseletről. “Ez a tökéletes alkalom a stafétabot átadására. Megígértem Ambernek és csapatának, hogy teljes mértékben együttműködöm és segítek nekik a siker felé vezető úton” - nyilatkozta Bredehoft.