Amerika Kapitány vs náci szuperrobot?

Nagyon más lett volna eredetileg az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló.

Christopher Markus és Stephen McFeely neve valószínűleg nem sokat mond a legtöbbek számára, de két olyan alkotóról van szó, akik nagyban kivették a részüket a Marvel moziverzumának felépítésében.

A két forgatókönyvíró mára a világ legjobbjai közé tartozik, de az ő sikertörténetük a Chris Evans nevével fémjelzett Amerika kapitány első részével kezdődött, szinte napra pontosan tíz éve.

Markus és McFeely most egy friss interjúban beszéltek arról, hogy mennyiben változott meg a film forgatókönyve a három éves fejlesztés alatt, és mennyi minden került ki a végső szkriptből.

Ezek közül kétségkívül a legérdekesebb Amerika Kapitány és egy náci szuperrobot összecsapása. Az írók elmondták, hogy a robotot Pazermaxnak hívták, és Vörös Koponya irányítása alatt állt volna.

'Azt hiszem, a költségvetésen és az időn múlt" - mondta Markus arra utalva, hogy végül miért nem lett a dologból semmi. "Azon a ponton nem szánhattunk rá több időt."

Kár érte, valószínűleg sok rajongó örömmel nézte volna meg ezt a párharcot, de Amerika Kapitány története azért enélkül is szép ívet futott be.

akció | kaland | sci-fi

Steve Rogers, a bátor de vézna fiú önkéntesnek jelentkezik egy kísérleti programba, mely olyannyira sikeresnek bizonyul, hogy a fiúból igazi szuperkatona lesz, aki Amerika Kapitány... több»