Aquaman 2: Amber Heard tiszta vizet öntött a pohárba

Amber Heard cáfolta azt a korábbi hírt, miszerint kivágták a jeleneteit az Aquaman folytatásából, Mera szerepét pedig újracatingolják.

Egy korábbi bennfentes információ szerint a Warner Brothers. úgy döntött, hogy a Heard által megformált Mera szerepére új színészt keresnek, ezt a pletykát viszont a színésznő szóvivője cáfolta a The Postnak, hozzátéve, hogy ez a híresztelés már az első naptól kezdve tévesnek és rendkívül érzéketlennek számít.

“Kaptam egy forgatókönyvet, a továbbiakban pedig rendszeresen kézhez kaptam a forgatókönyv új változatait is. Ezekben a változatokban már töröltek olyan jeleneteket, amelyekben a karakterem és egy másik karakter két további egymással harcoló karaktert ábrázoltak, és alapvetően egy csomó mindent kivettek a szerepemből” - mondta Heard az elmúlt hetekben zajlott bírósági tárgyaláson tett vallomásában.

“Lehetőségeket veszítettem el. Munkáktól és kampányoktól estem el. Harcoltam azért, hogy megtartsam a munkámat” - mondta korábban Heard.

A nézők petíciót indítottak, hogy Heardöt távolítsa el a stúdió az Aquaman 2 stábjából, amelyet közel 4,6 millióan írtak alá. A színésznővel néhány napja az NBC készített interjút, amely június 17-én kerül majd adásba.