A napokban érkezik a Netflix műsorkínálatában az Arnold című sorozat, amelyben Arnold Schwarzenegger bocsánat kéréssel fordul nőtársaihoz.

A a 2003-as kaliforniai kormányzóválasztás előtt ugyanis a Los Angeles Times közzétett egy riportot, amelyben hat nő azzal vádolta Schwarzeneggert, hogy tapogatta és megalázta őket. A színész akkoriban elutasította a vádakat, noha ő maga úgy fogalmazott, hogy néhány alkalommal valóban “illetlenül” viselkedett.

“A reakcióm eleinte védekezés volt. Ma már úgy tudok ránézni, hogy azt mondom: nem számít, hány óra van. Akár a 40 évvel ezelőtti Muscle Beach-es időkről van szó, akár a mai napról, hogy mindez helytelen volt” - mondta a Schwarzenegger.

A Los Angeles Times cikke végül nem befolyásolta a közvéleményt, a színész pedig megnyerte a választásokat, filmes karriere azonban csorbát szenvedett. “Személy szerint meglepett, hogy nem volt nagyobb hatása a választásra. Amikor Schwarzenegger bejelentette, hogy indul a kormányzói posztért, az LA Times munkatársai azonnal nagy sebességbe kapcsoltak, hogy elkezdjenek utánajárni olyan történeteknek, amelyeket már évek óta hallottunk, de valójában senki sem vizsgálta ki őket teljes körűen” - mondja a filmben Carla Hall, a Los Angeles Times munkatársa.

Május végén debütált szintén a Netflixen a Fubar című sorozat, amely szintén Schwarzenegger főszereplésével készült, míg az Arnold június hetedikétől lesz elérhető.

88 Arnold  (2023)

dokumentum | életrajzi

Ismerd meg Arnold Schwarzenegger életét, a súlyemeléssel töltött napjaitól kezdve a hollywoodi sikerein át a kaliforniai kormányzóságáig, valamint nyerj betekintést a... több»

Rendező: Lesley Chilcott
Szereplők: Arnold Schwarzenegger