Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
53%

Braven (2018)

Braven
Filmadatlap
 
27
Szereplők
9
Vélemények
115
Képek
2
Videók

Galéria (115)

Videók (2)

 
Gabor Norbert   2022. 08. 04.

legújabb vélemény

0
Semmi kiemelkedő, semmi maradandó

Sejtettem én, hogy nem életem legjobb filmjét fogom látni, de Momoának sikerült a minimális elvárásaimat is alulmúlnia. Nincs a sztoriban semmi ismeretlen elem, semmi csavar, semmi ami kicsit is különlegessé tenné az élményt. Rosszkor kerül rossz hel... teljes kritika»

 
hsanya182   2018. 04. 14.

1

GYENGE film! Aki látott már több filmet életében, van mihez hasonlítani, aki még nem, itt az ideje felkeresni valami legjobb akciófilmek listát hogy kialakuljon benne valami kép... Logikátlan történések, rideg élettelen karakterek futkosnak az erdő k... több»

 
BoBamburg   2020. 07. 12.

0

Bántóan egyszerű története van, arról nem is beszélve, hogy látszólag fontos dolgok mellet pedig úgy megy el, mintha nem is lett volna szó róla. Tipikus egyszer nézős tucat akció film, aminek mar az elején pontosan tudni lehet, hogy is zárul majd a film.

 
uniterra   2022. 07. 09.

0

Momoa átlagos neandervölgyi, felkapott Hawaii kisebbség. A kisebbségnek meg nem kell tudni semmit, még szinésznek sem kell lenni, mert annak Momoa alkalmatlan. Egy ilyen történetben ami a B-kategória alja, simán elmegy. A történet: itt vagyok én Momo... több»

 
pj19   2018. 07. 04.

0

Szerintem egy egész jó kis akció film lett belőle,bár semmi pluszt nem ad a film,de szerintem Momoa jó színészi alakítása kárpótol mindenkit egy kicsit.Nézzétek meg bátran könnyed kis kikapcsolódás,semmi több,én csak ajánlani tudom!

 
Turro   2018. 01. 10.

1

Én igazából sosem gondoltam Jason Momoa-t jó színésznek. A Baywatchban annak idején eléggé megküszködött még az egyszerű karakterével, egyszerűen nem volt több egy mutatós fickónál. A Trónok harcában persze én személy szerint imádtam. De ez a szerep ... több»

 
ollggaalek   2018. 01. 04.

1

Nekem nagyon bejött a film hangulata, nincs túltolva benne semmi sem. Az akciózás és a dráma nagyon jól ki van egyensúlyozva, és szerintem ez eléggé ritkaság manapság. Szerintem "látni kell" film, bármikor el lehet vele ütni egy laza mozis délutánt.

1