Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
53
Filmadatlap
 
28
Szereplők
6
Vélemények
115
Képek
2
Videók
Braven
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Csuba   2020. 02. 15.

legújabb vélemény

Egy filmnek jó. Nincs nagyon tulgondolva egyszerű történet egyszerü film.

 
hsanya182   2018. 04. 14.

GYENGE film! Aki látott már több filmet életében, van mihez hasonlítani, aki még nem, itt az ideje felkeresni valami legjobb akciófilmek listát hogy kialakuljon benne valami kép... Logikátlan történések, rideg élettelen karakterek futkosnak az erdő közepén egy ház körül, a pozitívuma talán hogy szép a táj benne.. Akciófilmek közelébe sem ér, értelmetlen történet, van benne némi akció, az is gagyi megvalósítással, életszerűtlen bakiszerű film lett a megvalósításból. A favágó nem a családját védi hanem a drogot, hogy kislánya velük van az csak egy dolog. Ha nem nézed meg nem veszítesz semmit... A film trailere az tényleg jó, a film után is megnéztem és tetszett, de maga a film a bemutatójához képest mélyzuhanás...


 
pj19   2018. 07. 04.

Szerintem egy egész jó kis akció film lett belőle,bár semmi pluszt nem ad a film,de szerintem Momoa jó színészi alakítása kárpótol mindenkit egy kicsit.Nézzétek meg bátran könnyed kis kikapcsolódás,semmi több,én csak ajánlani tudom!

 
Turro   2018. 01. 10.

Én igazából sosem gondoltam Jason Momoa-t jó színésznek. A Baywatchban annak idején eléggé megküszködött még az egyszerű karakterével, egyszerűen nem volt több egy mutatós fickónál. A Trónok harcában persze én személy szerint imádtam. De ez a szerep egyszerűen lepereg róla, és mindez nagyon rányomja a filmre a bélyegét. Nem lesz ettől élvezhetetlen, de egyáltalán nem szeretném többet megnézni.

 
ollggaalek   2018. 01. 04.

Nekem nagyon bejött a film hangulata, nincs túltolva benne semmi sem. Az akciózás és a dráma nagyon jól ki van egyensúlyozva, és szerintem ez eléggé ritkaság manapság. Szerintem "látni kell" film, bármikor el lehet vele ütni egy laza mozis délutánt.

1
 
A Braven viszont a jelentéktelen, semmilyen mozgóképes középszer tankönyvi példája. Annyira lecsupaszítottan B-filmes, hogy egyetlen vonását sem lehetne kiemelni, mint amiért érdemes megnézni - már ha a macsóság abnormálisan magas dózisát nem számítom több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.