Nemrégiben már hallani lehetett arról, hogy Zac Efron (galériánkban) ismét eszméletlenül kigyúrta magát egy szerep kedvéért, most pedig újabb fotók jelentek meg.

A színész a legendás pankrátort, Kevin Von Erichet alakítja majd egy életrajzi filmben, és mondani se kell, hogy alaposan kitett magáért. Efront a The Iron Claw forgatásán sikerült lencsevégre kapni, szemmel láthatóan pedig még a Baywatchnál is alaposabban felkészült.

A The Iron Claw című dráma a Von Erich család történetén alapul, akik a hatvanas években egy igazi pankrátor dinasztiát alapítottak, az ő tevékenységük pedig nagy hatást gyakorolt a teljes sportágra.

A TMZ-nek adott interjújában Kevin elmondta, hogy bár személyesen még nem beszélt Efronnal, ő már áldását adta a projektre. “Kemény munka vár rá, de láttam egy képet a srácról, remekül nézett ki. Én sosem néztem ki ilyen jól. Szerintem nagyszerűen fogja csinálni”- mondta Erich, majd hozzátette, hogy a lányai egyszerűen odavannak a színészért.

A filmmel kapcsolatban egyelőre nem látott napvilágot bővebb hivatalos információ, a közeljövőben azonban várhatóan gyakrabban hallunk még a munkálatokról.