Avatar 3: Vadonatúj képeken Pandora ismeretlen arca

Az Avatar: A víz útja kétségtelenül beváltotta a hozzá fűzött reményeket, így nem is kérdés, hogy a mozikba kerüljön a harmadik rész, amelyet James Cameron saját elmondása szerint egyidőben forgatott le a második résszel.

Noha az Avatar 3-ra még várniuk kell a franchise rajongóinak, mindenesetre már most kaptunk némi “ízelítőt” a produkció látványából, és mondani se kell, hogy valószínűleg ezúttal sem fogunk majd csalódni.

Az már korábban is tudható volt, hogy a történetben felbukkannak az úgynevezett “tűz na'vik” is, akik már kevésbé békések és segítőkészek a korábbiaknál, így csatlakozott a stábhoz Oona Chaplin is, aki az új törzs vezetőjét alakítja majd.

A most nyilvánosságra került képek alapján, amelyeket fenti galériánkban is megtekinthettek, nyilvánvaló, hogy Pandora kevésbé paradicsomi tájait is megismerhetik a nézők. 

A harmadik rész a tervek szerint 2024 végén debütál majd.

akció | fantasy | kaland | sci-fi | thriller

Közel 13 évvel az Avatar első részének bemutatása után James Cameron elkészítette a folytatást, amely Pandora rejtett vízi világába kalauzolja a nézőt. Jake és Neytiri... több»