Az Aquaman 2 rendezője tagadja Amber Heard állítását

Hamarosan érkezik az Aquaman és az elveszett királyság első előzetese, a "premier" előtt viszont maga a rendező, James Wan osztott meg néhány kulisszatitkot.

Wan az Entertainment Weeklynek beszélt a produkcióról, az elmúlt hónapokban ugyanis gyakran lehetett hallani arról, hogy az utómunkálatok egyre nehezebben haladnak. “"Az elején az volt a trükkös dolog, hogy nem tudtuk, hogy az Aquaman 2 a The Flash előtt vagy után jelenik-e meg. Szóval fel kellett készülnünk mindkét helyzetre. A legjobb dolog, amit erről a filmről mondhatok, hogy semmilyen módon nem kapcsolódik egyik filmhez sem. Ez nagyon lényeges” - mondta a rendező.

Wan azt is hangsúlyozta, hogy az "Aquaman 2" újraforgatása nem különbözik más nagy hollywoodi filmekétől. “Nagy színészek játszanak ebben a filmben, és mindenkinek nagyon kemény volt a beosztása. Ezért a forgatási ütemtervet szakaszokra kellett bontanunk. Most itt forgatunk egy kicsit, mert ez a színész ráér, aztán most forgatunk egy másikat, mert ez a fickó ráér. Az emberek azt mondják: 'Ó, egy csomó különböző forgatáson vesznek részt! Nem. Ha valójában összevonjuk őket, akkor valójában egyáltalán nem is olyan sok napról van szó” - mondta a rendező.

James Want Amber Heard korábbi állítása kapcsán is kérdezték. Johnny Deppet érintő 2022-es rágalmazási perében Heard azt állította ugyanis a bíróságon, hogy a Warner Bros. valójában "nem akarta bevonni" az Aquaman folytatásába a Depptől való válása miatt. Továbbá azt állította, hogy a folytatásban a szerepét alaposan lecsökkentették, és az akciójeleneteket is kivették a történetből.

Wan szerint azonban a folytatásnak sosem volt célja, hogy Mera és Aquaman kapcsolata legyen a középpontban. A rendező elmondása szerint az Aquaman 2 mindig is Aquaman és gonosz féltestvére, Orm (Patrick Wilson) kapcsolatát helyezte előtérbe.

“Mindig is ezt vetettem fel mindenkinek a kezdetektől fogva. A második film mindig is Arthur és Orm volt. Tehát az első egy romantikus akció-kalandfilm volt, a második pedig egy testvéri akció-kalandfilm” - tette hozzá a rendező.

Az Aquaman és az elveszett királyság idén decemberben érkezik a mozikba.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Az óceán ritkán nyugodt! Ezért soha nem pihenhet meg az óceánok hét királyságának uralkodója. Black Manta tett már kísérletet Aquaman, a világ tengereinek urának (Jason... több»