Az év legmegosztóbb horrorját hozta el Shyamalan

Alig egy hét múlva érkezik a hazai mozikba M. Night Shyamalan legújabb rendezése, az Idő, amely úgy tűnik, már most alaposan megosztotta a kritikusokat.

Az első kritikák mindenesetre már befutottak a filmhez, és mondani se kell, hogy az elmúlt napokban a produkció kapott hideget és meleget egyaránt.

“Shyamalan sosem volt különösen naturalista rendező, új filmjének szereplői ráadásul jellemüket tekintve kifejezetten ügyetlenül sikerültek” - írja Anthony Morris.

“Lenyűgözően furcsa tulajdonságokkal van felvértezve a film, amelyekre csak Shyamalan képes, azok pedig, akik képesek egy hullámhosszra kerülni a filmmel, meg lesznek elégedve” - jegyzi a Filminktől, Cain Noble-Davies. Szintén a magazintól írja meglehetősen velősen Lisa Nystrom, hogy az Idő rendkívül üdítő és egyedi alkotás.

“Borzalmas dialógusok, ósdi karakterek és még szörnyűbb hatásvadász megoldások” - írja 

Doug Jamieson a The Jam Reporttól.

“Ez a 108 perc túlságosan értékes ahhoz, hogy egy ilyen filmre pazaroljuk” - jegyzi meg 

Peter Gray, az The AU Review kritikusa.

Az Idő tehát július 29-én érkezik a mozikba, így alig egy hét múlva mindenki meggyőződhet róla, mennyire is van igazuk a kritikusoknak.

62 Idő  (2021)

dráma | misztikus | thriller

Egy kellemes családi vakációként indult az egész... Egy kedves család útja során megáll egy idilli, félreeső tengeparton, ahol úgy tűnik, hogy az idő is másképpen telik, így... több»