Az HBO Ben Afflecket szeretné az új Batman sorozathoz?

Nemrégiben volt egy szavazás, ahol megkérdezték egy magazin olvasóit, hogy szerintük ki volt eddig minden idők legjobb Batmanje a mozikban vagy a TV-ben. Akkor a szavazást toronymagasan Christian Bale nyert, majd mögötte Adam West és Michael Keaton következett. Ben Affleck csak a negyedik helyre volt jó, most mégis arról pletykálnak a rajongók, hogy az HBO vele képzeli el a saját gyártású Batman-sorozatát.

Mert állítólag az HBO szeretne egy saját gyártású Batman-sorozatot, amelyet kizárólag az HBO Max csatornán lehetne látni. A projektről azon kívül, hogy pletykálnak a tervezéséről, nem lehet tudni semmit. Ám az utóbbi időben egyre többen beszélnek arról, hogy a sorozatban nem más játszaná el a címszereplőt, mint Ben Affleck.

Érdekesség, hogy ő az egyetlen, aki csak úgy húzta magára a fekete bőrhacukát, hogy valójában nem volt önálló, saját filmje. A rajongók által csak Batflecknek becézett (csúfolt?) szuperhős ugyanis mindig valamivel közösködött a filmjeiben. Hol Supermannel, hol a teljes Igazság ligájával. A hírek szerint legközelebb Flash-nél lehet vendégszereplő.

És eddig arról szóltak a hírek, hogy ezzel Ben Affleck végleg el is köszön Bruce Wayne-től. Kivéve, ha az HBO-nak sikerül vele megállapodnia a fent említett sorozatról. Egyelőre a színész semmilyen hivatalos formában nem reagált a hírekre, így nem tudni, hogy egyáltalán mennyi igaz az egészből.

Arról nem is beszélve, hogy az utóbbi napokban felbukkant a világhálón egy ellenvélemény is. A magát csak „belsős informátorként” említő forrás azt állítja, hogy Ben Affleck a készülő Flash mozi után soha többé nem lesz már Batman, sem mozifilmben, sem HBO-s sorozatban. A jövő ugyanis Robert Pattinsoné…