Az “utolsó dinoszaurusznak” nevezte magát Sylvester Stallone. Idén ősszel érkezik a legendás színészről készült életrajzi dokumentumfilm, a Sly, amelyben rengeteg titokra derül fény a magánéletével és a karrierjével kapcsolatban.

Stallone egyúttal utolsó alkalommal tér vissza a hamarosan a mozikba kerülő Feláldozh4tókban, saját elmondása szerint pedig ő az egyik azon akciósztároknak, akik még a nyolcvanas években váltak ismertté.

“Erre nem lehet felkészülni... ennek a karriernek a hosszú élettartama észbontó. Egyszerűen észbontó, mert nem tudom, meddig lehet még várni. A társadalom változik, a filmművészet kommerszebbé vált, gyorsabbá vált. Szóval a hosszú élet prémiummértékké vált” - jegyezte meg a színész az Entertainment Weekly magazinnak adott interjúban.

“Úgy tekintek magamra, mint az utolsó dinoszauruszra. Ezen tényleg el kell gondolkodni. Ez hihetetlen. Úgy értem, már majdnem 50 év telt el... Szóval nem tartom ezt természetesnek, nagyon szeretném a szeretteimmel tölteni” - tette hozzá Stallone.

Stallone az elmúlt időszakban Tulsa King című sorozatban és a The Family Stallone reality műsorban vállalt szerepeket, a héten pedig érkezik a magyarországi mozikba a Feláldozh4tók.

akció | háborús | kaland | thriller

Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture és Sylvester Stallone ismét összehozzák az elit zsoldoscsapatot, amelyhez most először csatlakozik Curtis „50 Cent” Jackson, Megan Fox,... több»