Beindult a trollhadsereg Chris Hemsworth Instagramján (fotó)

Chris Hemsworth új fotóját látva mindenki azt gondolná, a sztár fizikuma gyakorlatilag tökéletese, de nem így a trollok.

A napokban posztolt új fotót Chris Hemsworth az Instagram oldalán, melyen fiával együtt látható. A fotóhoz mellékelt szövegből kiderül, hogy a sztár megkérdezte a kisfiát, mi szeretne lenni, ha nagy lesz, de a válasz őt magát is meglepte. Az ifjú trónörökös ugyanis Thor helyett Supermant választotta, amire Hemsworth viccesen úgy reagált, hogy még jó, hogy több gyereke van.

A történet itt véget is érne, ha a netes trollok nem szállnak rá a színészre, aki ugyan iszonyatosan ki van gyúrva, már ami a felsőtestét illeti, de talán a lábnap nem a kedvence. És épp e körül alakult ki parázs kommentháború, a trollok szerint ugyanis Hemsworth még így sem elég izmos, és kioktatták őt a lábnap fontosságáról. A szóban forgó fotót egyébként idelent meg is nézhetitek.

Hemsworth jelenleg a Thor: Szerelem és mennydörgés forgatásán dolgozik, mely előreláthatólag 2022-ben debütál a mozikban.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által megosztott bejegyzés