Bennfentes streaming tipp: 5 új sorozat, amit nézned kéne a jövő héten

Jövő héten hivatalosan is beköszönt az ősz, amit mi mással lehetne méltóképp üdvözölni, mint néhány izgalmas új sorozattal? Szerencsére a nagyobb streaming platformok, mint a Netflix vagy az Amazon Prime, gyorsan a sorozatrajongók segítségére siet és hoz öt újdonságot is a jövő hétre! Mutatjuk is, mik ezek.

#5

akció | animáció | kaland

Netflix

Bean próbálja irányítani az érzelmeit és elsajátítani a mágia fondorlatait. A sorozat utolsó évada meglepő befejezéséhez érkezik. több»

Egy keményen alkoholizáló középkori hercegnő kalandjait követhetjük nyomon, megismerhetjük a bolond elfjét és személyes démonját. Bean próbálja irányítani az érzelmeit és elsajátítani a mágia fondorlatait. A sorozat utolsó évada meglepő befejezéséhez érkezik. Premier a Netflixen szeptember 1-én.
#4

akció | dráma | kaland

Amazon Prime Video

Egy szerény parasztfiú, Rand al'Thor megtudja, hogy ő az Újjászületett Sárkány, egy veszélyes figura a múltból, akinek az a sorsa, hogy megmentse a világot… vagy elpusztítsa... több»

Egy szerény parasztfiú, Rand al'Thor megtudja, hogy ő az Újjászületett Sárkány, egy veszélyes figura a múltból, akinek az a sorsa, hogy megmentse a világot… vagy elpusztítsa azt. évadpremier az Amazon Prime-on szeptember 1-én.
#3

romantikus

Netflix

Tíz ember, akik mind a szerelmet keresik. De a nők között legalább egy szabotőr rejtőzik, aki csak színleli az érdeklődést és szerelmet. Vajon ki lehet a farkas? több»

Tíz ember, akik mind a szerelmet keresik. De a nők között legalább egy szabotőr rejtőzik, aki csak színleli az érdeklődést és szerelmet. Vajon ki lehet a farkas? Premier a Netflixen szeptember 3-án.
#2

81 One Piece  (2023)

(11) (3)

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

Eiichiro Oda betselling adatpációjának élőszereplős feldolgozása a Netflixen. több»

Egy hajónyi kalóz a legendás kincset kutatja, amely a kapitányukat a kalózok királyává teheti. Eiichiro Oda betselling adatpációjának élőszereplős feldolgozása. Premier a Netflixen augusztus 31-én.
#1

dokumentum | sportfilm

Netflix

Hat ember a 2022-es Invictus Gamesen versenyez, a Harry herceg által alapított globális eseményen, amely a sporton keresztül segíti a sebesült katonák gyógyulását. több»

Hat ember a 2022-es Invictus Gamesen versenyez, a Harry herceg által alapított globális eseményen, amely a sporton keresztül segíti a sebesült katonák gyógyulását. Premier a Netflixen augusztus 30-án.