Máris berendelték A gyűrűk ura sorozat 2. szezonját

Még sehol semmi, az Amazon máris berendelte A Gyűrűk ura - A hatalom gyűrűi második szezonját.

A napokban számoltunk be arról, hogy a Netflix még a széria premierje előtt berendelte a Vaják 2 évadát, de úgy tűnik, az Amazonnál is elég biztosak a dolgukban, ugyanis máris berendelték A Gyűrűk ura - A hatalom gyűrűi következő szezonját, tudta meg a Deadline.

Ez persze abból a szempontból nem meglepő, hogy a cég már most bő egy milliárdot ölt bele a sorozatba. Ahhoz képest, hogy még a pilot sem készült el, az Amazonnál nem kételkedhetnek a sikerben.

A szériáról eddig igen kevés információ szivárgott ki, annyi mindenesetre biztos, hogy a forgatás, csakúgy, mint annak idején A gyűrűk ura (J.R.R. Tolkien), Új-Zélandon zajlik majd, a történet pedig évszázadokkal Peter Jackson adaptációjának eseményei előtt fog játszódni. A szereplők teljes listája nem ismert, mindössze annyi szivárgott ki, hogy Will PoulterMax BaldryMarkella Kavenagh és Joseph Mawle is csatlakozott már a szereplőgárdához.

A széria kreatív feladatait és produceri teendőit Patrick McKay és John D. Payne látják majd el, míg a rendezés lehetőségét a Jurassic World 2 direktora, Juan Antonio Bayona kapta meg.

A 20, egyenként egy órásra tervezett első évad premierjét egyelőre nem jelentette be az Amazon.