Tegnap Los Angelesben megtartották a Bosszúállók: Végjáték díszbemutatóját, a Twittert pedig azonnal elárasztották a kritikusok első reakciói. Akiknek voltak még kétségei a Végtelen háború után, most megnyugodhatnak.

Szinte már csak órák kérdése, hogy a hazai mozikba is megérkezzen a Marvel több mint tíz évet átölelő filmes univerzumának fináléja, de néhány szerencsésnek már volt alakalma megnézni a filmet a tegnapi Los Angeles-i premier előtti vetítésen. A kritikusok pedig egyáltalán nem fukarkodtak a jelzőkben, a vélemények alapján pedig nagyon úgy tűnik, a stúdió eddig legerősebb filmjét tette le az asztalra. De hadd idézzünk néhány Twitter bejegyzést.

"Wow, Bosszúállók: Végjáték. Egyszerűen wow! Micsoda páratlanul szórakoztató film. Nézd meg, amint lehetőséged van rá." (Kara Warner)

"A Végjáték egy elképesztő, lenyűgöző film. Semmihez sem fogható. Ez a film minden, amit vártak és még annál is sokkal több. Csodálatos." (Brandon Davis)

"A Végjáték minden részében az a mestermű, aminek lennie kell. Rendkívüli. Méltó lezárása minden idők legnagyobb mozis történetfolyamának. Gratulálok mindenkinek, aki részt vett benne, vagy az ezt megelőző 21 filmben." (Sean Gerber)

"Képzeld el a Végjáték lehető legjobb változatát, ez a film valahogy minden várakozást felülmúlt. Vagy hatszor sírtam el magam rajta. A legérzelmesebb, legepikusabb MCU-film." (Peter Sciretta)

"A Bosszúállók: Végjáték egy epikus mestermű - 22 film csúcspontja, mely nem csak lezárja a történetet, de túlmutat rajta. Miközben építkezik a film, többet tudsz meg a korábbi produkciókról is. A Végtelen háború volt az izom, a Végjáték az agy. És wow, micsoda lezárás!" (Erik Davis)

"Még mindig próbálom feldolgozni. Nevettem, sírtam (többször is), sikítottam... a saga EPIKUS lezárása." ( Umberto Gonzalez)

Valószínűleg már ennyiből is egyértelmű, hogy milyen fináléra számíthatunk a filmtől. A fenti vélemények pedig csak a jéghegy csúcsát jelzik, a Twitteren még órákig szemezhettünk volna az ilyen és hasonló vélemények közül. Szerencsére már nekünk sem kell sokat várnunk, a  Bosszúállók: Végjáték ugyanis csütörtöktől a hazai mozikban is látható. Ti ott lesztek a premieren?