Bradley Cooperre újra rátalált a boldogság

Úgy tűnik, a népszerű színészre, Bradley Cooperre újra rátalált a boldogság. Legalábbis erre lehet következtetni azokból a képekből, amelyek róla és régi-új párjáról készültek New York utcáin. A pár egymásba karolva sétálgatott az utcán, de nem csak ez árulkodó, hanem egy Instagram-bejegyzés is.

Bradley Cooper 2015 és 2019 között alkotott egy párt a modell Irina Shaykkel. Akkor egy kislányuk született, de később mégis különváltak útjaik. Most viszont úgy tűnik, újra egymásra találtak. És ezt nem is rejtik véka alá, hiszen a legnagyobb nyugalomban és boldogságban sétálgattak New York utcáin, ahová a kutyáikat is magukkal vitték.

A rajongók egy ideje már sejthették, hogy a most 47 éves színész és 36 éves modell újra együtt van. Irina Shayk egy pikáns Instagram-fotót is megosztott nemrégiben, amelyen ő látható, amint egy dögös fekete kombinéban a mackónak öltözött színész ölében ül.

A kép Halloween alkalmából készült és onnan lehetett tudni, hogy a mackójelmez a színészt rejti, hogy egy másik képen ők ketten és közös kislányuk is kézen fogva láthatók, amint vélhetően cukorkát gyűjtenek. De még ennél is korábbra visszanyúlnak az első jelek az felmelegített románcról. Irina Shayk már a nyáron is közös nyaralási fotókat lőtt fel a közösségi médiába.

A pár 2019-ben szakított, de utána is szoros maradt közötti a baráti és szülői viszony. Most viszont úgy tűnik, hogy ez újra még szorosabb lett, amit a pár egy közi ismerőse is megerősített egy magazinnak: nem csak újra együtt vannak, de gondolkoznak rajta, hogy újabb gyermeket vállalnának, hiszen kislányuknak testvér kell.