Bradley Coopert igen kínos helyzetbe hozták

Bradley Cooper nem panaszkodhat – gondoljuk mi, az átlagos emberek, elvégre rendezői bemutatkozása, a Csillag születik még a kritikusokat is térdre kényszerítette, és több kategóriában is Oscarra jelölték.

Ám a színész nemrég Oprah Winfrey egyik műsorában, az Oprah’s SuperSoul Conversations from Times Square-ben járt, ahol őszintén beszélt arról, milyen volt megtudni: a film nem kapta meg a legjobb rendezésnek járó jelölést.

A színész azt mesélte, hogy nagyon kínosan érezte magát ettől, mintha nem végezte volna el rendesen a munkáját. Illetve érezte azt is, ahogy a munkatársai kommunikálnak vele: ezt a rossz hírt el sem mondták neki, csak a jókat.

Hozzátette azt is, hogy nagyon nehezen lépett ezen túl, de már kezdi feldolgozni – mi pedig csak reménykedhetünk benne, hogy ez a fiaskó – ha egyáltalán nevezhetjük annak – nem veszi majd el a kedvét a további rendezésektől.

Elvégre azért nem arról van szó, hogy a film a teljes érdektelenségbe fulladt volna, illetve arról sem, hogy ne lenne mindenki elégedett a munkájával.