A film rendezője, Colin Trevorrow maga jelentette meg, hogy a Jurassic Park eredeti sztárjai, Sam Neill, Jeff Goldblum és Laura Dern is visszatér a Jurassic World 3-ban!

Az 1993-as Jurassic Park után ismét együtt áll a kamerák elé a kultikus film triója, Sam Neill, Jeff Goldblum és Laura Dern. Az egyelőre nem tisztázott, hogy mekkora szerepet is kapnak majd a jövőre érkező Jurassic World 3-ban a főszereplők, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard mellett, de a rajongóknak kétségkívül örömteli a hír, hogy ismét a mozivásznon láthatják a kedvenceiket.

A 2015-ös Jurassic World teljesen új irányból közelítette meg a franchise-t, és nem kis meglepetésre az év egyik legnagyobb sikerfilmje lett, bár az eredeti gárdából csak D.B. Wongot láthattuk egy kisebb cameóban. A Bukott birodalomban azonban már Jeff Goldlbum is visszatért, a harmadik felvonásra pedig végre teljessé válik az eredeti gárda.

Sajnos a nagy visszatérésre még elég sokat kell várnunk, ugyanis a Jurassic World 3 csak 2021. június 11-én érkezik a mozikba. Addig is nézzétek meg a JW 3-hoz készített nyolc perces rövidfilmet, melyet idelent találtok.