2019.03.15   szerző: csd   hozzászólások: 0

Szinte alig telik nap az utóbbi hetekben, hogy ne érkezne újabb és újabb hír a Bosszúállók: Végjáték premierjével kapcsolatban.

BRÉKING: Hidegrázós a Bosszúállók: Végjáték legújabb előzetese

A filmhez megérkezett végre az első poszter, és egyúttal az egyik elképesztően látványos előzetes, amely máris további kérdéseket vet fel, amin újfent rágódhatnak majd a nézők a film mozikba érkezéséig.

A szemfülesebbek kiszúrhattak egy-két apróságot az előzetesben, amely alighanem egy kissé túl sokat is árulhat el a cselekménnyel kapcsolatban, de Sólyomszem (Jeremy Renner) és Fekete Özvegy (Scarlett Johansson) új menő frizuráját is megcsodálhatták a nézők, illetve azt, hogy is fest az, ha Nebula (Karen Gillan) vagy épp Mordály tényleg begurul.

De a csúcspont tényleg az a pillanat, amikor Thor (Chris Hemsworth) és Captain Marvel (Brie Larson) végre találkozik egymással. A film egy hónap múlva, április 25-én érkezik a hazai mozikba.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

A Bosszúállók végén Thanos elpusztította univerzum felét, de Doctor Stange egy merész húzással megadta a lehetőségét annak, hogy az életben maradt Bosszúállók... több»