BRÉKING: Itt a Wonder Woman 1984 első teljes előzetese!

A tegnapi kedvcsináló után befutott a Wonder Woman 1984 első teljes előzetese. Gal Gadot újra akcióban!

"Semmi nem jó nem születik a hazugságokból, a nagyság nem az, aminek hiszed" - hangzik el az előzetesben, melyet a hétvégi CCXP Brazilon  tett közzé a DC.

Jövőre végre a mozikban a Warner 2017-es kasszasiker filmjének folytatása, a  Wonder Woman 1984, melyben Gal Gadot visszatér Diana szerepéhez. Már az első kedvcsináló is tele volt akcióval, és ebből a teljes trailerben is bőven kijutott. 

A trailerben Diana mellett feltűnik a Pedro Pascal által alakított Maxwell Lords, néhány képkocka erejéig visszatér Chris Pine Steve Tervorja (aki egyébként ugyanazt a Nike cipőt viseli, mint Michael J. Fox a Vissza a jövőben-ben, mely 1985-ben került a mozikba), de kaptunk néhány képet Wonder Woman nemeziséről, Kristen Wiigről is, akit Cheetah szerepében láthatunk majd. 

A film hivatalos szinopszisát egyelőre nem tette közzé a Warner/DC, de az előzetes alapján azért már lehet némi elképzelésünk arról, milyen irányban halad majd a történet. A film rendezői székét ezúttal is Patty Jenkins foglalhatta el, míg a főbb szerepeket Chris PineRobin WrightKristen WiigConnie NielsenPedro PascalGabriella Wilde és Michael Burhan alakítják. 

Wonder Woman 1984 június 4-től látható a magyarországi mozikban. Az első előzetes idefent nézhetitek meg. 

Nektek bejönnek a látottak? Írjátok meg a véleményeteket kommentben.