2020.01.13   olvasottság: <1000x   szerző: hp   hozzászólások: 1

Morbius is csatlakozik a Marvel/Sony Univerzumához Pókember és Venom mellé. Itt a Jared Leto főszereplésével készülő képregény adaptáció első előzetese!

NA Morbius  (2022)

A napokban kiszivárgott első fotó után megérkezett a Morbius első előzetese is, melyben az Oscar-díjas Jared Leto t láthatjuk a zseniális tudós lángelme, Michael Morbius szerepében, aki egy balul esült kísérlet következtében valóságos szörnnyé változik. A friss trailer egyelőre igen ígéretesnek tűnik, hamarosan pedig sokkal többet is láthatunk majd a készülő produkcióból.

A film rendezői székét Daniel Espinosa foglalhatja el, míg Leto mellett a további szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Matt SmithTyrese GibsonJared HarrisAdria ArjonaCorey JohnsonCharlie Shotwell és Al Madrigal .

A címszereplő karakter az 1971-es Csodálatos Pókember 101. füzetében mutatkozott be, a mozivásznon azonban most láthatjuk majd először szólóban. Azt, hogy Tom Holland Pókembere vajon feltűnik-e majd a filmben, egyelőre nem erősítették meg hivatalosan.

A Pókember spinoffjaként funkcionáló Morbius idén nyáron debütál a mozikban.