Cenzúrázták Robert De Niro beszédét, állítja a színészA kép forrása: ABC

Cenzúrázták a Gotham Awards díjátadón mondott beszédét, állítja Robert De Niro.

A színész elmondása szerint beszédében Trump-ellenes megjegyzéseket tett, amelyeket az ő jóváhagyása nélkül eltávolítottak az erről készült felvételről. “Vissza fogok menni, már elnézést, de itt valami hiba történhetett. El akarom mondani, hogy a beszédem elejét megvágták, én pedig nem tudtam erről. A történelem már nem történelem. Az igazság nem igazság. Még a tényeket is alternatív tények váltják fel, és összeesküvés-elméletek és csúfságok vezérlik” - mondta De Niro.

“Floridában a fiatal diákoknak azt tanítják, hogy a rabszolgák olyan képességeket fejlesztettek ki, amelyeket személyes hasznukra tudnak fordítani. A szórakoztatóipar sem immunis erre a gennyes betegségre. A herceg, John Wayne, híresen azt mondta az amerikai őslakosokról: 'Nem érzem, hogy rosszul tettük, hogy elvettük tőlük ezt a nagyszerű országot. Rengeteg embernek volt szüksége új földre, az indiánok pedig önző módon megpróbálták megtartani maguknak” - folytatta a színész.

“A hazugság csak egy újabb eszközzé vált a sarlatánok arzenáljában. A korábbi elnök négyéves hivatali ideje alatt több mint 30 000 alkalommal hazudott nekünk. Ezt a tempót a jelenlegi megtorló kampányában is tartja. De minden hazugsága mellett sem tudja elrejteni a valódi énjét. Megtámadja a gyengéket, tönkreteszi a természet ajándékait, és tiszteletlenséget tanúsít, például azzal, hogy a Pocahontas-t kritizálja - és itt jövök megint én a képbe, láttam, hogy ezeket itt fent, kivágták” - tette hozzá De Niro.

“Szóval ezeket a dolgokat fogom mondani, de az Apple-nek, akiknek nagyon hálás vagyok, de a Gothamnek egyáltalán nincs kedvem megköszönni azért, amit tettek” - zárta a beszédét De Niro. Mindezt a Variety magazin adta közre, a teljes beszédet lentebb tudjátok megtekinteni.

 

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Variety (@variety) által megosztott bejegyzés