Chris Hemsworth-t feltüzeli a Furiosa

Azt előzetesen nehéz megtippelni, hogy a készülő Furiosa arathat-e ugyanakkora sikert, mint a 2015-ös 66396, de ahogy egyre többet megtudunk a stábról, egyre izgatottabban várjuk a premiert. Egyre több neves színészről derül ki, hogy csatlakozott a projekthez.

Azt már lehet tudni egy ideje, hogy a címszereplő Furiosát ezúttal nem Charlize Theron, hanem Anya Taylor-Joy alakítja majd. George Miller eredeti elképzelése szerint újra Charlize Theron játszotta volna a szerepre, de ez végül meghiúsult. A film ugyanis Furiosa eredetét meséli el, vagyis egy fiatalabb Furiosát láthatunk majd. George Miller szerette volna, ha CGI-vel fiatalítják meg a színésznőt, de egyelőre ez a technológia még nem tart ott, hogy ez hitelesen kivitelezhető legyen.

Anya Taylor-Joy mellett biztosan szerepelni fog Yahya Abdul-Mateen II is, de az ő karakteréről egyelőre nem tudni semmit. Valamivel többet viszont Chris Hemsworth-éről, aki egy bizonyos Dementust kelt majd életre. Dementus egy harmincas vagy negyvenes éveiben járó, lélegzetelállítóan jóképű fickó, akinek azonban csúnya vágás éktelenkedik egyébként angyali arcán.

A napokban Chris Hemsworth első ízben szólalt meg a Furiosa mozi kapcsán, és nem rejtette véka alá izgatottságát. Elmondása szerint a Mad Max filmek nagyon nagy hatással voltak rá gyerekkorában, sőt, egyenesen nekik tulajdonítja, hogy egyáltalán a színészi pályát választotta. Éppen ezért nagyon megtisztelőnek érzi, hogy nem csak együtt dolgozhat az egész franchise-t megteremtő George Millerrel, de hihetetlenül motivált is, hiszen gyerekkori kedvencének folytatásában lehet majd főszereplő.

A Furiosa még mindig csak előkészületi fázisban tart, egyelőre nem tudni, hogy mikor kezdődhet meg a forgatás. Ennek megfelelően arról is korai még beszélni, hogy a film mikor debütálhat a mozikban.