Chris Hemsworth tényleg nem ismer határokat, itt a Limitless előzetese

Chris Hemsworth az elmúlt évben minden korábbinál keményebben edzett, és ‘isteni’ teljesítményt nyújtott, hogy felkészüljön a Thor: Szerelem és mennydörgésre, a Tyler Rake: A kimenekítés 2-re és a Hulk Hogan-életrajzi filmre a fárasztó edzéseket és a szigorúan betartott étrendet beleértve.

Megérkezett a hatrészes dokumentumfilm-sorozat, Határtalanul Chris Hemsworth-szel első előzetese, amely a National Geographic-kal együttműködésben készült, és melyet a Disney+ Day keretein belül mutattak be. 

Hemsworth (aki a sorozat házigazdája és vezető producere is) a világ számos tájára elutazott, hogy találkozzon a ‘hosszú élet’ szakértőivel, és próbára tegye teljesítőképességét.

"Reméljük, hogy rávilágíthatunk az új ötletekre és a fejlődő tudományra, fókuszban az egészséges élet meghosszabbításával" - mondta el a színész tavaly, amikor bejelentették a szériát.

A trailer azt ígéri, hogy a hat epizód során, melyek 2022-ben érkeznek a Disney+ platformjára, Hemsworth fizikai és pszichológiai megújuláson esik át, és önmaga legjobb formáját hozva kerül ki az embert próbáló kihívásokból.

dokumentum | kaland

A hosszabb és egészségesebb élet elérésének más módja: regenerálódás a sérülésekből, az erő maximalizálása, az ellenállóképesség növelése, a test sokkolása, az... több»