Korábban hónapokon érte támadás szexualitása miatt a Fülig beléd zúgtam sztárját, Kit Connort. A színész most nyíltan felvállalta, hogy a saját neméhez is vonzódik.

Connort nyilvánosan is zaklatták azzal a kérdéssel, hogy csakugyan tud-e azonosulni a sorozatban való szerepével, amely két középiskolás srác szerelmi történetét dolgozza fel.

A fiatal színész határozott kijelentette, hogy nem szeretne nyilvánosan beszélni a szexualitásáról, most pedig hozzáfűzte, hogy kényszerítve érezte magát. “Visszatértem egy percre. Biszexuális vagyok. Gratulálok azoknak, akik kényszerítettek egy 18 éves gyereket, hogy coming outoljon. Szerintem sokan nem értették meg a sorozat lényegét” - írta a napokban Connor.

A színész egyébként ezt megelőzően szeptember óta nem posztolt a Twitteren, ugyanakkor nem törölte a profilját a felületről.

dráma | romantikus

A tinédzserek, Charlie és Nick felfedezik, hogy valószínűtlen barátságukból több is lehet, ahogy próbálnak eligazodni az iskolában és a szerelemben ebben a felnőtté... több»