Damien Chazelle új, jelenleg a mozikban futó filmje, a Babylon kapcsán Margot Robbie (galériánkban) színésznő egy meglehetősen izgalmas forgatási titkot árult el.

Damien Chazelle új filmje a 20-as és 30-as évek Hollywoodjáról, illetve annak züllöttségéről szól: alkohol és a kábítószer minden mennyiségben, de orgiajelenetből is kijut.

A Buzzfeed Australia-nak adott interjújában Margot Robbie elmondta, hogy a forgatásokon néha csecsemőhashajtóval helyettesítették a kokaint.

Amikor a színészeknek és színésznőknek úgy kell tenniük, mintha a forgatás kedvéért kokaint szippantanának fel, gyakran B-vitamin port, vagyis babahashashajtót szívnak fel.

Állítólag a porcukor is megteszi a hatását, különösen akkor, ha az előző kettőt nem tolerálják a szereplők. Margot Robbie azt is mondta, hogy bármelyiket is próbálta, az eredmény kellemetlen volt.

Mindenesetre most már legalább ez is kiderült...

63 Babylon  (2022)

dráma | történelmi | vígjáték

SkyShowtime (2023.07.06.)

Damien Chazelle legújabb alkotása, amely az első hangosfilmek megjelenésének pezsgő korszakát tárja fel. Ez az az időszak, amely alapjaiban változtatta meg a teljes filmipart.... több»